Miley Cyrus:

- Endring er uunngåelig

Tar bladet fra munnen etter bruddet.

DELER TANKER: Etter at bruddnyheten mellom Miley Cyrus og Liam Hemsworth ble kjent har de begge vært ordknappe. Søndag kveld deler imidlertid førstnevnte et kryptisk innlegg med fansen. Foto: NTB Scanpix
DELER TANKER: Etter at bruddnyheten mellom Miley Cyrus og Liam Hemsworth ble kjent har de begge vært ordknappe. Søndag kveld deler imidlertid førstnevnte et kryptisk innlegg med fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til søndag slapp stjerneparet Miley Cyrus (26) og Liam Hemsworth (29) nyheten om at de har gått hver til sitt. Det bekreftet førstnevntes representanter overfor People.

Bruddet har sjokkert mange fans det siste døgnet, og søndag kveld tar Miley Cyrus for første gang bladet fra munnen. Det gjør hun i en kryptisk tekst til et bilde av seg selv på Instagram.

- Ikke kjemp mot evolusjonen, for du vil aldri vinne. Som fjellet jeg står på toppen av, som en gang var under vann, forbundet med Afrika, er endring uunngåelig, skriver hun blant annet.

- Dolomittene (et stort fjellområde i Alpene, journ.anm.) ble ikke skapt over natten, det tok millioner av år for at denne skjønnheten skulle bli skapt. Min far sa alltid til meg at «naturen skynder seg aldri, men den er alltid i tide». Hjertet mitt fyller seg med fred og håp når jeg vet at det er sant. Jeg ble lært opp til å respektere planeten og dens prosess, og nå skal jeg gjøre det samme for meg selv, skriver hun videre.

Støttes

Hvorvidt hun snakker om hvordan hun nå skal bruke tid på seg selv etter bruddet, er ikke kjent, men i kommentarfeltet er det mange som viser støtte til stjernen.

Blant dem er søsteren Brandi Cyrus som har delt mange røde hjerter med Miley. Ariana Grande på sin side skriver «jeg elsker deg».

Liam Hemsworth har foreløpig ikke uttalt seg om bruddet, og det ser ut til at han ikke har vært aktiv i sosiale medier den siste uken.

BRUDD: Liam og Miley giftet seg i desember. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Liam og Miley giftet seg i desember. Nå er det slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, het det i uttalelsen fra Mileys representant tidligere i dag.

Ryktene om bruddet skal ha oppstått allerede forrige helg, da sangeren skal ha postet bilder på sosiale medier der hun ikke hadde gifteringen på.

Av og på

Stjerneparet har vært av- og på-kjærester i en årrekke, men valgte altså å smis i hymens lenker først i desember i fjor. Ekteskapsinngåelsen ble kjent for omverdenen da sangeren, to dager etter julaften, delte et innlegg på Instagram der hun omfavnet og kysset kjæresten, ikledd det som så ut som en brudekjole.

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer