LANSERER BADETØY: Halliwell har fått sin egen kolleksjon av badetøy. Foto: Stella Pictures
LANSERER BADETØY: Halliwell har fått sin egen kolleksjon av badetøy. Foto: Stella Pictures Vis mer

Endret kroppen til ny kolleksjon

Geri Halliwell viser fram sin nye badetøyskolleksjon, men får også slankekritikk.

Publisert
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere Spice Girls-stjernen Geri Halliwell har fått seg sin egen badetøyskolleksjon.

38-åringen jobbet som modell før musikk-karrieren tok av, og nå er hun tilbake i sitt gamle yrke. Kolleksjonen til den britiske stjernen går under navnet Next, og er perfekt for kvinner med former, skriver Daily Mail.

- Jeg ønsker å inspirere kvinner til å bli mer selvsikre. Dette er flott badetøy for kvinner i alle størrelser. Man kan velge de rette delene som passer deg best. Med denne kolleksjonen både ser man og føler seg topp, sier Halliwell selv ifølge avisen.

Kostholdseksperter går ut i avisen og forklarer hvordan Geri Halliwell har fått sin «nye» kropp, og hvordan man skal gjøre for å se slik ut selv.

Geri har fulgt en diett som er svært lav på karbohydrater, en diett stjerner som Jennifer Aniston, Courtney Love og Bill Clinton sverger til.

«Ved hjelp av denne dietten går man drastisk ned i vekt. Men den krever nøye planlegging, og man må også spise masse kjøtt, som både er usunt på lang sikt, og heller ikke godt for miljøet», skriver Daily Mail.

Men stjernen har også jobbet hardt i treningsstudioet for å se slik ut som hun gjør nå. Det antas at Halliwell sannsynligvis både trener yoga og pilates.

«Men for å være helt ærlig tror vi at om man spør en hvilken som helst mann, ville han valgt den gamle Geri foran den nye hver gang. Hun har åpenbart gått ned en BH-størrelse og har lavere definisjon mellom midje og hofte nå».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Ble buet av scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer