KJOLETRØBBEL: Modell og artist-debutant Mimi Blix måtte endre antrekket i siste liten før delfinalen i Florø for to uker siden. - Det ble litt mye styr, sier Mimi Blix til Seher.no. Foto: Scanpix
KJOLETRØBBEL: Modell og artist-debutant Mimi Blix måtte endre antrekket i siste liten før delfinalen i Florø for to uker siden. - Det ble litt mye styr, sier Mimi Blix til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer

Endret antrekk etter kjoletabbe

- Det ble litt mye styr...

Publisert
Se backstage-videoen med Mimi Blix nederst i saken!
SARPSBORG: SEHER.NO: Askim-jenta Mimi Blix (19) er en av favorittene til å stikke av med finale-billett til Oslo Spektrum fra lørdagens Sistesjanse i MGP i Sarpsborg.

Mimi, som allerede har en lang karriere bak seg som internasjonal modell, fikk mye skryt for sitt sceneshow etter delfinalen i Florø for to uker siden, men i kulissene rådet det kaos før skjønnhetens MGP-debut.

Etter planen skulle Mimi entre scenen i en kort kjole med tilhørende slep, designet av hennes agent Amar Faiz. Men i forkant av opptredenen oppsto det problemer med antrekket for den unge artisten.
 
- Jeg hadde et slep som jeg egentlig skulle ha på scenen, men det ble litt mye styr. Det datt av og sånn, så vi måtte droppe det, sa Mimi Blix til Seher.no på scenen i Florø like etter at hun hadde kvalifisert seg til Sistesjansen.

Da Seher.no møter stjerneskuddet i hennes garderobe i Sarpsborghallen, forklarer hun kjoleproblemene ytterligere.
 
- Ja, det skjedde noen komplikasjoner som gjorde at vi måtte endre på antrekket. Egentlig satt slepet for godt fast, så vi fikk det ikke av. Vi var bare nødt til å droppe slepet før jeg skulle på scenen, forteller Mimi.

Men ifølge Sistesjansen-favoritten ble hun ikke distrahert av kjoletabben før sin opptreden i Florø.

- Det gikk helt fint, og jeg har fått masse positive tilbakemeldinger på antrekket, sier Mimi, som også i Sarpsborg vil opptre i kjole uten slep.

- Ja, jeg skal ha på meg det samme denne gangen. Jeg har masse nerver, men jeg skal bare gå på scenen og kose meg og satse på å komme meg til Oslo Spektrum neste helg, sier Mimi Blix til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette skaper trøbbel for MGP-artisten  

Se backstage-videoen med Mimi Blix her:


[obj:media:9358]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer