Endrer TV 2-show etter terrorangrepene

- Det jobbes på spreng med å få detaljene på plass, sier TV 2s Vibeke Hansen.

ENDRER TV-SHOW: Etter fredagens tragiske terrorangrep har TV 2 besluttet å gjennomføre innspillingen av denne ukes «Allsang på grensen», men vil tone ned innholdet i sendingen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
ENDRER TV-SHOW: Etter fredagens tragiske terrorangrep har TV 2 besluttet å gjennomføre innspillingen av denne ukes «Allsang på grensen», men vil tone ned innholdet i sendingen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter fredagens tragiske terrorangrep på Regjeringskvartalet og skytingen på Utøya har mediebildet vært dominert av rapporter om den voldsomme tragedien, og de fleste ordinære TV-programmer har utgått.

Det populære TV 2-programmet «Allsang på grensen» spilles denne sommeren inn hver onsdag på Fredriksten festning i Halden.

TV 2 har nå besluttet å gjennomføre innspillingen av TV-showet.

- Det ser ut til å bli opptak, sier TV 2s pressemedarbeider Vibeke Hansen til Seher.no.

Men i kjølvannet av terrorangrepene blir det store endringer i TV-programmet.

- Det vil få et mer seriøst preg, med litt andre valg av sanger, sier Hansen til Seher.no.

Etter planen skal svenske Peter Jöback være gjesteprogramleder sammen med Katrine Moholt, og artistene består blant andre av «Erik og Kriss», Admiral P og Jenny Jenssen.

Disse vil fortsatt delta under onsdagens innspilling i Halden.

- Nå er det klart at artistene blir de som opprinnelig var booket kommer til Halden for å delta i det som blir en spesiell «Allsang». Det jobbes på spreng med å få detaljene på plass, sier TV 2s Vibeke Hansen til Seher.no.

«Allsang på grensen» sendes på TV 2 torsdag klokken 20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her får hun dramaet rett i ansiktet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer