KLAR FOR KAMP: - Det blir ekstremt hardt, sier Bjørn Johan Muri om konkurransen som går av stabelen på Ørland fredag. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
KLAR FOR KAMP: - Det blir ekstremt hardt, sier Bjørn Johan Muri om konkurransen som går av stabelen på Ørland fredag. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens ErtsåsVis mer

Endrer showet etter dansedrama

MGP-aktuelle Bjørn Johan Muri må bytte danser i siste liten...

ØRLAND (Seher.no): Fredag braker det løs i første delfinale i Melodi Grand Prix 2010, hvor Bjørn Johan Muri (20) er en av deltagerne.

Muri er den yngste deltageren i delfinalen, og har allerede vært i Ørland et par dager når Seher.no møter han torsdag ettermiddag. Men ikke alt har gått på skinner for 20-åringen og crewet hans...

- En danser har blitt skadet, så vi får inn en ny danser i kveld som må lære koreografien som vi har brukt to måneder på, forklarer han.

- Kneet hans røyk på diskoteket her, og han er bare 17 år, så nå håper jeg at jeg kommer til finalen, så han får mulighet til å bli med da, forteller Muri til Seher.no.

Nå er artisten forberedt på å jobbe hardt for at sceneshowet skal gå i boks.

- Det blir en lang natt, men det blir koselig. Jeg får sove lenge i morgen!

Fredag skal Muri framføre låten "Yes Man", som er et samarbeid mellom han, "D'Sound"-vokalist Simone Larsen og "Donkeyboy"-produsent Simen Eriksrud.

- Det har vært helt fantastsk å få samarbeide med dem, og jeg er veldig takknemlig for at de har hatt trua på meg. Jeg føler meg heldig, sier han.

Muri kom på andreplass i "Idol" i 2007, men har ikke ligget på latsieden etter den. Ålesundgutten har blant annet spilt inn plate med den kjente jazzkomponisten Kjell Karlsen, gitt ut singelen "I wanna be loved by you", og nå jobber han med nytt album.


Fredag skal 20-åringen konkurrere mot store artister som Maria Haukaas Storeng og Lene Alexandra Øien, og han er forberedt på hard konkurranse.

- Det blir ekstremt hardt, knalltøft og jeg må mobilisere alt!

Melodi Grand Prix: Delfinale fra Ørland ser du på NRK fredag klokken 19.40.


Disse skal konkurrere om finaleplass fredag:


Gaute Ormåsen - Synk eller svøm

Lene Alexandra Øien - Primadonna

Johnny Hide - Rewind Love

Maria Haukaas Storeng - Make My Day

Bjørn Johan Muri - Yes Man

Elisabeh Carew - Rocket Fuel

Keep of Kalessin - The Dragon Tower

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: - Jeg er en flørtepus