Olivia Wilde og Florence Pugh:

- Endeløs tabloidsladder

Bryter tausheten om dramaet.

ANGIVELIG KONFLIKT: Ifølge ryktebørsen skal ikke stemningen være særlig god mellom Olivia Wilde og Florence Pugh. Nå uttaler førstnevnte seg om ryktene. Foto: Cinzia Camela / Pa Photos / NTB
ANGIVELIG KONFLIKT: Ifølge ryktebørsen skal ikke stemningen være særlig god mellom Olivia Wilde og Florence Pugh. Nå uttaler førstnevnte seg om ryktene. Foto: Cinzia Camela / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Denne måneden har den mye omtalte filmen «Don’t Worry Darling», regissert av skuespiller Olivia Wilde (38), premiere på kinoer i alle verdenshjørner.

I filmen spiller artist Harry Styles (28) mot skuespiller Florence Pugh (26), og det er nok flere som har fått med seg de mange skandalene som allerede har rukket å svirre rundt filmen.

Blant annet var det opprinnelig «Transformers»-stjernen Shia LaBeouf (36) som skulle spille hovedrollen i filmen. Han forlot imidlertid innspillingen før den startet for fullt.

Denne uken har filmen premiere under Venice Film Festival, hvor det nok en gang har rukket å hope seg opp av spekulasjoner og rykter - deriblant rundt filmens skuespillere.

Bryter tausheten om konflikt

Det er nemlig flere som mistenker at det skal være dårlig stemning mellom regissør Wilde og skuespiller Pugh.

Spekulasjonene skal ha startet etter at fansen bet seg merke i at Pugh har holdt seg taus under hele promoteringen av filmen. Grunnen skal være forholdet mellom Wilde og Styles, ifølge The Guardian.

Da sistnevnte heller ikke dukket opp på pressekonferansen i forkant av filmfestivalen, var det nok til å helle bensin på bålet. Den egentlige grunnen til at hun ikke dukket opp, skal ha vært på grunn av innspillingen av filmen «Dune: Part Two».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer