Fyrstinne Charlene

Endeløs rykteflom: Kommer ikke unna

Får tilsynelatende aldri fred.

RYKTESTORM: Fyrsteparet kommer ikke unna ryktene. Foto: Splash News
RYKTESTORM: Fyrsteparet kommer ikke unna ryktene. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

Det er ikke til å legge skjul på at det har vært noen tøffe år for fyrstinne Charlene (45). I store deler av 2021 slet hun med alvorlig sykdom, og måtte oppholde seg på sykehus i hjemlandet Sør-Afrika.

Mai 2021 ble hun operert for en øre-nese-hals-infeksjon, og kort tid etter gjennomgikk hun et bihuleløft og en beintransplantasjon. I september samme året besvimte hun og måtte nok en gang bli innlagt på sykehuset.

På toppen av det hele har 45-åringen måttet stå i en rekke ryktestormer.

Flere spekulerer i om det er søt musikk mellom Helene Spilling og Martin Ødegaard. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

De endeløse ryktene

Allerede før fyrsteparet giftet seg i 2011 ble det spekulert at ikke alt stemte i forholdet.

Ifølge Svensk Dam meldte flere medier at Charlene egentlig ikke ønsket å gifte seg og at hun gjentatte ganger hadde forsøkt å forlate fyrst Albert (65).

Det at 45-åringen lenge var atskilt fra mannen og barna, satte heller ikke en demper på ryktene.

Da hun var innlagt på sykehus i hjemlandet, fikk ikke fyrstinnen møtt ektemannen og tvillingene Gabriella og Jacques (8) på flere måneder.

Vi har samlet de mest spektakulære talentshow-opptredenene internett har å by på i det siste. Reporter: Celina Morken Vis mer

Mens Charlene uteble fra flere oppdrag, var det heller en annen kvinnen ved fyrst Alberts side, og igjen oppsto skilsmisseryktene.

Familiedramaet

Melanie-Antoinette Costello de Massy (38) er en skikkelse som ofte har vært å se ved fyrsteparets side.

Ikke bare har hun vært finne langs Alberts side, men hun har også dukket opp ulike oppdrag med fyrstinne Charlene

38-åringen har også kongelig blod i årene. Hennes bestemor, Antoinette, er søster av avdøde fyrst Rainier, fyrst Alberts far. Det gjør Costello de Massys mor, Elizabet-Ann, til fyrst Alberts kusine.

DUKKET OPP: Costello de Massey sammen med fyrst Albert og Elisabeth-Ann De Massy. Foto: Niviere David/Abaca Press/NTB
DUKKET OPP: Costello de Massey sammen med fyrst Albert og Elisabeth-Ann De Massy. Foto: Niviere David/Abaca Press/NTB Vis mer

Det er ikke kjent om hun har en formell rolle i kongehuset, men hun skal være en nær venninne av fyrstinnen, som tilsynelatende setter pris på å ha Costello de Massy ved sin side.

Ifølge Daily Mail har 38-åringen vært en god støtte for fyrst Albert da kona var syk. Hun har blitt fotografert ved fyrstens side på en rekke arrangementer siden 2010.

LES OGSÅ: «Kidnappet» av familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer