Endelig viser Milian fram babymagen

Christina Milian baby ventes om kort tid.

BLIR FORELDRE: Christina Milian og Terius Youngdell Nash kan snart vente seg en liten gutt eller jente. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Christina Milian og Terius Youngdell Nash kan snart vente seg en liten gutt eller jente. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I oktober bekreftet Christina Milian (28) at hun venter sitt første barn sammen med ektemannen Terius Youngdell Nash.

- Min ektemann og jeg venter barn. Vi er fire og en halv måned på vei, rundt 19 uker, uttalte Milian til People Magazine.

"AM To PM"-sangerinnen og ektemannen har vært svært hemmelighetsfulle rundt graviditeten, og har blant annet nektet å avsløre barnets kjønn.

Milian har heller ikke vist fram babymagen særlig ofte, men denne uken ble hun fotografert høygravid da hun var på en handletur i Hollywood. Ifølge Stella har 28-åringen termin om få uker.


Milian giftet seg med artisten og låtskriveren The-Dream aka Terius Youngdell Nash i Las Vegas starten av september. Bryllupet kom overraskende på fansen, men var ikke så spontant som det kunne virke, da det i etterkant ble kjent at Milian allerede var gravid med parets første barn da.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer