Endelig viser hun kroppen etter fødselen

Kim Kardashian gjorde comeback i rampelyset med superdristig kløft.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) er tilbake i rampelyset og vil at alle skal få det med seg. Søndag var hun og kjæresten Kanye West (35) hovedpersoner under Givenchys motevisning i Paris.

Vågal kjole

Realitystjernen har nærmest holdt seg i skjul den siste tiden og ryktene skal ha det til at Kim ikke ville vise seg før hun kom i form etter fødselen av datteren North i juni. Søndag var den sexy ettbarnsmoren tilbake og sørget for å massiv oppmerksomhet i en svært vågal kjole.

TILBAKE I RAMPELYSET: Kim har nesten ikke vist seg offentlig etter at hun i juni bli mor til lille North.  Foto: All Over Press
TILBAKE I RAMPELYSET: Kim har nesten ikke vist seg offentlig etter at hun i juni bli mor til lille North. Foto: All Over Press Vis mer

Kim, som nylig ble blondine, valgte en lang sort kjole med massiv utringning. Kreasjonen var selvsagt signert Givenchy. Stjernens sexy kurver var på utstilling og den gjennomsiktige kjolen lyste opp i paparazzienes blitzregn.

I Paris under moteuken

Kardashian har aldri vært sjenert og sannsynligheten er at dette var et godt planlagt kjolestunt fra Kim. Hun kom hånd i hånd med kjæresten Kanye West som var ikledd sorte skinnbukser, hettegenser og lang frakk.

Paret, som begge er svært moteinteresserte, er i Paris for å få med seg moteuken, men er forventet å dra tilbake til Amerika og lille North om noen dager.

Vektkritikk

Kardashian fikk gjennomgå mens hun gikk gravid med sitt første barn og amerikanske medier kommenterte at stjernen hadde lagt på seg langt mer enn normalt. 32-åringen skal naturlig nok ha tatt seg nær av vektkritikken og låste seg inne til hun hadde fått trent etter fødselen.

FIKK EN DATTER: I juni ble stjerneparet foreldre til en datter som fikk navnet North West. Foto: Faksimile / Instagram
FIKK EN DATTER: I juni ble stjerneparet foreldre til en datter som fikk navnet North West. Foto: Faksimile / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Her er lille North West!