Ashley Olsen:

Endelig viser hun frem kjæresten

Den svært private superstjernen overrasket alle på den røde løperen.

OVERRASKET: Ashley Olsen på rød løper torsdag kveld i anledning et veldedighetsarrangement. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
OVERRASKET: Ashley Olsen på rød løper torsdag kveld i anledning et veldedighetsarrangement. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mary-Kate og Ashley Olsen (35) har i flere tiår vært et av Hollywoods mest kjente tvilligpar. Dét til tross for at de begge er relativt private av seg.

Fra de var bittesmå har de vært å se i flere filmer, både sammen og hver for seg. Nesten rett ut av moras mage gjorde de suksess i tv-serien «Full House», der de byttet de på å figurere i rollen som Michelle Tanner.

BARNESTJERNER: Mary-Kate og Ashley ble først kjent i tv-programmet «Full House». Her avbildet i 1989. Foto: Lorimar/ Warner Bros/ Kobal/ REX/ NTB
BARNESTJERNER: Mary-Kate og Ashley ble først kjent i tv-programmet «Full House». Her avbildet i 1989. Foto: Lorimar/ Warner Bros/ Kobal/ REX/ NTB Vis mer

Privat kjærlighet

Med tida skulle det imidlertid vise seg at det var mote som var tvillingenes kall, og i 2006 grunnla de The Row, et luksusmerke som både har fått ros og kritikk opp gjennom åra.

Tvillingene har begge holdt privatlivet langt unna rampelyset, men i fjor sommer ble det kjent at Mary-Kate søkte skilsmisse fra sin ektemann gjennom fem år, Olivier Sarkozy. Bruddet skal ikke ha vært spesielt hyggelig, da Sarkozy angivelig kastet sin tidligere ektefelle ut av deres felles leilighet i New York, midt i pandemien.

For tvillingsøster Ashley går kjærlighetslivet imidlertid litt bedre. Hun har siden 2017 vært koblet til kunstner-kjæresten Louis Einser (33). Paret dukker svært sjelden opp sammen offentlig, og også de har klart å holde forholdet privat.

OVERRASKER FANSEN: Ellen DeGeneres tok seg en fridag, og det er ikke hvem som helst som tok over programlederrollen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Rød løper-debut

Torsdag denne uka gjorde de imidlertid et unntak, da de deltok på et veldedighetsarrangement sammen. Det var i anledning 20-årsjubileumet for «Young Eisner Scholars», en frivillig organisasjon som hjelper studenter fra økonomisk vanskeligsstilte lokalsamfunn. Det melder flere utenlandske medier, deriblant InTouch Weekly.

På arrangementet var det en rød løper, og paret overrasket alle da de sammen poserte foran kameraene. Det er første gang Ashley og kjæresten stiller opp på en rød løper sammen.

VISTE SEG: Louis Eisner og Ashley Olsen på rød løper sammen for første gang. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images / NTB
VISTE SEG: Louis Eisner og Ashley Olsen på rød løper sammen for første gang. Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images / NTB Vis mer

Det er også over to år siden førstnevnte var å se på en rød løper i det hele tatt. Sist gang var undet Met-gallaen i 2019. Da ankom hun med tvillingsøster Mary-Kate.

LES OGSÅ: Avslører hvorfor de forsvant fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer