Endelig viser hun frem forlovelsesringen

Og Hollywoodstjernen klarte ikke holde øynene borte fra kjæresten.

VISTE FREM RINGEN: En strålende lykkelig Reese Witherspoon bar sin nye forlovelsesring under Lakers kampen i LA tirsdag kveld.  Foto: All Over Press
VISTE FREM RINGEN: En strålende lykkelig Reese Witherspoon bar sin nye forlovelsesring under Lakers kampen i LA tirsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:   Rett før nyttår ble det kjent at Hollywoodstjernen Reese Witherspoon (34) har forlovet seg med kjæresten, Hollywood-agenten Jim Toth (40).

Det var Witherspoons talsperson som først bekreftet nyheten overfor Us Magazine, og han kunne fortelle at Oscar-vinneren og agenten gleder seg til å gå til alters.

- De er ekstremt lykkelige, sa talsmannen.

Witherspoon, som tidligere var gift med skuespillerkollega Ryan Phillippe og har barna Ava (11) og Deacon (7) med ham, ble sammen med Toth i januar 2010, kort tid etter det mye omtalte bruddet med Jake Gyllenhaal.

Tirsdag ble det nyforlovede paret avbildet for første gang sammen siden nyheten ble kjent, da de deltok på en Los Angeles Lakers kamp i LA.

Og Reese viste villig frem sin enorme forlovelsesring, som består av en gigantisk 4-karat diamant, skriver TMZ.com.

Forloveden Jim Toth (40), har designet forlovelsesringen hennes selv.

- Jim ville at ringen skulle komme rett fra ham og være helt unik, sier en kilde til US Magazine.

Toth har jobbet med juveleren William Goldberg for å skape den perfekte forlovelsesringen. Den spesielle ringen skal være laget av både diamanter og det edle metallet platinum.

Forloveden skal også ha insistert på å bruke en sjelden Ashoka-diamant - for å vise Witherspoon hvor mye hun betyr for ham.

De to virket svært lykkelige og forelsket under kampen, og klarte ikke holde fingrene eller øynene borte fra hverandre.

Reese og agent-forloveden ble først sett sammen offentlig da de dro på kjærlighetsferie til Ojai i California i fjor, og venner av skuespillerinnen sier at hun er lykkeligere enn noen gang.
 
- Hun er lykkelig og forelsket. Hun er klar for å slå seg til ro, har en venn av Witherspoon tidligere uttalt til Us magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De er ekstremt lykkelige