Endelig viser hun fram brudekjolen!

En usminket Beyoncé prøver den vakre, stroppefrie kjolen.

VENTER BARN: Artisten Beyoncé og mannen, rapperen Jay-Z, venter sitt første barn sammen. Foto: All Over Press
VENTER BARN: Artisten Beyoncé og mannen, rapperen Jay-Z, venter sitt første barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Se Beyoncé-videoen nederst i saken!

SEHER.NO: Hun giftet seg med ektemannen Jay-Z for over tre år siden i et overdådig New York-bryllup, som var innhyllet i hemmelighold. Nå har fansen fått et glimt av Beyoncés (30) ekstravagante brudekjole, som ble laget av moren hennes, Tina (57).  

Den 30 år gamle popstjernen, som for tiden er gravid med parets første barn, har nemlig sluppet en montasjevideo av sine høydepunker i livet. Montasjevideoen er en del av DVDen «Live At Roseland Elements», og inkludert er det øyeblikket da hun prøvde kjolen hun skulle bruke i bryllupet, skriver Daily Mail.

På bildet ser man en tydelig sminkefri Beyoncé, som prøver den vakre, stroppefrie kjolen. Hjelp får hun av en venn.

Beyoncé og Jay-Zs bryllup i april 2008 endte i et stjernespekket arrangement med over 200 gjester til stede. Blant dem som deltok i herlighetene var Beyoncés Destiny's Child-kolleger Kelly Rowland og Michelle Williams, rapperne Pharrell Williams og Kanye West, samt Coldplay-vokalist Chris Martin og kona hans, Gwyneth Paltrow.

Janet Jackson og mannen Jermaine Dupri, Usher, Wyclef Jean, Jennifer Hudson og Jamie Foxx var også til stede. Seremonien ble etterfulgt av en overdådig fest i rapperens leilighet i Tribeca-området i New York.

Men det er ikke bare bryllupsforberedelser som står i sentrum i sangstjernens nye montasjevideo. Bilder fra Beyoncés barndom, priser hun har vunnet, og ikke minst hennes tidlige dager som artist har fått plass i videoen. det har også det øyeblikket der hun klemte Michael Jackson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, nå begynner magen å synes  

Se Beyoncé-videoen her: