Endelig viser hun babymagen

Popstjernen strålte av lykke på morens filmpremiere.

GODT PÅ VEI: Lily Allen viste frem sin voksende babymage for første gang under premieren på «Tamara Drew» i London mandag.  Foto: All Over Press
GODT PÅ VEI: Lily Allen viste frem sin voksende babymage for første gang under premieren på «Tamara Drew» i London mandag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I forrige måned kunne en strålende lykkelig Lily Allen (25) bekrefte at hun og kjæresten gjennom ett år, Sam Cooper (31), venter deres første barn sammen.

«Smile»-sangerinnen har drømt om å stifte familie i en årrekke, og var helt knust da hun i 2008 opplevde en spontanabort med sin daværende kjæreste - Chemical Brothers-stjernen Ed Simons.

Derfor var det med ekstra stor glede at 25-åringen kunne avsløre babynyheten i august, og popstjernen fortalte da at både hun og kjæresten gledet seg veldig til familieforøkelsen.

- Det er med stor glede jeg kan fortelle at jeg og Sam venter vårt første barn sammen. Og jeg må bare si at vi er så utrolig glade akkurat nå, sa Allen i begynnelsen av august.

Selv om hun har uttrykt stor glede over graviditeten, og har bestemt seg for å ta en pause fra musikk-karrieren for å fokusere på mammarollen, har ikke Lily ønsket å vise frem sin voksende babykul så langt.

Og popstjernen har bevisst skjult magen under store og løse plagg.

Mandag denne uken var det imidlertid premiere på «Tamara Drew», den nye filmen til Lilys mamma - Alison Owen, i London, og da viste popstjernen frem sin tydelig runde mage for første gang, skriver Daily Mail.

Sangerinnen, som skal føde neste år, hadde på seg en tettsittende, svart kjole med blomstermotiv,  og det var lett å se at hun er godt på vei i graviditeten.

Lily stjal også all oppmerksomhet fra de andre kjendisgjestene som skred ned den røde løperen mandag, og så ut til å storkose seg i glansen med sin flotte regissør-mamma. 

Andre stjerner som var tilstede på filmfesten, var tidligere Bond-babe Gemma Arterton, «Mamma Mia»-stjernen Dominic Cooper, samt komiker Stephen Fry. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun planlegger bryllup