MØTTES PÅ JOBB: - Vi møttes under innspillingen, og vi var veldig profesjonelle og fokuserte på våre roller og vår jobb, sa Alicja Bachleda nøkternt, da hun kom på premiere med kjæresten Colin Farrell. Foto: All Over Press
MØTTES PÅ JOBB: - Vi møttes under innspillingen, og vi var veldig profesjonelle og fokuserte på våre roller og vår jobb, sa Alicja Bachleda nøkternt, da hun kom på premiere med kjæresten Colin Farrell. Foto: All Over PressVis mer

Endelig viser han seg med kjæresten igjen

Har nærmest vært i skjul siden skandalebildene.

SEHER.NO: Etter å ha holdt kjæresten nærmest i skjul etter at svært intime bilder av de to ble tatt i Mexico, har Colin Farrell (33) endelig begynt å dukke opp med Alicja Bachleda (26) ved sin side under promoteringen av filmen «Odine».

Filmen er en kjærlighetshistorie mellom en irsk fisker (Farrell) og en havfrue (Bachleda), og kjærligheten blomstret også mellom de to hovedrolleinnehaverne på jobben.

- Vi møttes under innspillingen, og vi var veldig profesjonelle og fokuserte på våre roller og vår jobb, sa Bachleda (26) nøkternt under premieren i New York torsdag.

De hete følelsene mellom paret, gjorde at de allerede for seks måneder siden fikk sønnen Henry Tadeusz Farrell sammen.

- Han sitter allerede, og smiler bare, sier Bachleda om sønnen.

Farrell har fra før også en seks år gammel sønn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Slik så Alicja ut åtte uker etter fødselen