SAMMEN: I over ett år har Jake Gyllehaal og Reese Witherspoon forsøkt å holde forholdet skjult. Nå viser de endelig sin kjærlighet. Foto: All Over Press
SAMMEN: I over ett år har Jake Gyllehaal og Reese Witherspoon forsøkt å holde forholdet skjult. Nå viser de endelig sin kjærlighet. Foto: All Over PressVis mer

Endelig viser de sin kjærlighet

Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon skjuler ikke lenger sine følelser.

SEHER.NO: Endelig viser superparet Jake Gyllenhaal (27) og Reese Witherspoon (31) seg sammen offentlig.

over ett år har ryktene svirret om at Reese og Jake er ett par, men de to turtelduene har hele veien forsøkt å holde en veldig lav profil.

Det var da paparazziene i oktober i fjor tok bilder av Jake og Reese på karneval i Hollywood, at ryktene for alvor skjøt fart. Begge to hadde kledd seg ut, og forsøkte å skjule seg for pressen.

Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves... Endelig viser Hollywoods stjernepar seg sammen, og prøver ikke lenger å holde forholdet skjult.

Under en handletur i Brentwood nylig gikk de to hånd i hånd, mens de fniste og lo. At de to er forelsket er det ikke lenger noen tvil om.

I januar skrev FemaleFirst at Jake hadde fridd til søte Reese, og fått ja. Vennene tror nå at det går mot bryllup.

- Ikke bare er vennene hennes glade i Jake, men man kan også se at han er hodestups forelsket i henne. Reese er ikke en som liker å flørte rundt, hun vil være sikker på at han er den rette, sa en venn ifølge FemaleFirst.

LES OGSÅ: Ofrer alt for barske Jake

MED MASKE: Jake og Reese forsøkte å skjule seg bak masker da de kom på maskeball i Hollywood. Foto: All Over Press
DET FØRSTE KLINEBILDET: Reese og Jake kyssende på en restaurant, mens paret enda holdt en lav profil. Foto: All over
TATT PÅ FERSKEN: Jake og Reese ble tatt på fersken nok en gang, noen dager etter kyssebildet. Foto: X17
UTE AV SKJUL: Reese Witherspoon og Jake Gyllenhaal viser endelig sin kjærlighet på dette bildet fra 29. februar. Foto: All Over Press