Endelig viser de sin kjærlighet

Hollywoodstjernene Sean Penn og Charlize Theron viste seg sammen offentlig for første gang.

STJERNEPAR: Sean og Charlize hadde en kort flørt i 2010, men forholdet ble raskt avsluttet. Nå skal følelsene ha blusset opp igjen. Foto: FameFlynet
STJERNEPAR: Sean og Charlize hadde en kort flørt i 2010, men forholdet ble raskt avsluttet. Nå skal følelsene ha blusset opp igjen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke bekreftet filmstjernene Charlize Theron (38) og Sean Penn (53) at de hadde funnet tilbake til hverandre.

Nå viser paret sin kjærlighet for hverandre offentlig. Men det var ingen romantisk middag paret hadde valgt ut som sin første offentlige opptreden sammen. I stedet dro Charlize, Sean og Charlize sin adoptivsønn Jackson sammen til matbutikken. Det skriver Us Magazine.

GODTATT: Sean Penn har blitt godtatt av både mamma Charlize og adoptivsønnen Jackson. Foto: FameFlynet
GODTATT: Sean Penn har blitt godtatt av både mamma Charlize og adoptivsønnen Jackson. Foto: FameFlynet Vis mer

Ut i fra det man kan se på bildene virker Sean til å trives sammen med Theron og sønnen hennes. Ifølge butikkansatte skal Penn ha tullet og tøyset med den lille gutten, mens Charlize tok seg av selve handlingen.

Theron passet også på å vise sin kjærlighet ovenfor Sean med et vennskapelig klaps på rumpa mens skuespilleren la handlevarene inn i bilen.

BEKREFTET: Sean Penn har ovenfor kompisen Piers Morgan bekreftet forholdet med filmstjernen Charlize Theron. Foto: Stella Pictures
BEKREFTET: Sean Penn har ovenfor kompisen Piers Morgan bekreftet forholdet med filmstjernen Charlize Theron. Foto: Stella Pictures Vis mer

Romanseryktene mellom de to skuespillerne begynte å gå da de reiste på en romantisk ferie til Hawaii rett før nyttår. Nylig viste paret seg sammen for første gang da Sean avholdt en veldedighetsgalla til inntekt for Haiti.

Der skal Charlize ha kalt Sean «en fantastisk mann», skriver Female First.

I sin spalte i Event Magazine bekreftet TV-profilen og journalisten Piers Morgan parets status.

«Gratulerer til Charlize, sa jeg. Han lo. Hun er verdt å beholde, det er sikkert. Jeg skal gjøre mitt beste for å beholde henne!», skriver Morgan om samtalen med Penn.

På scenen refererte Penn også til en «sterk kvinne som er fra Sør-Afrika», noe som stemmer bra med filmstjernen Theron. Penn fortalte at han ble overtalt til å smelte om alle våpnene sine til en skulptur av «denne sterke kvinnen». Charlize har et vanskelig forhold til våpen, da hennes mor drepte faren hennes med en pistol da hun var 15 år.

Paret hadde en kort flørt i 2010, men forholdet ble raskt avsluttet. Nå skal følelsene ha blusset opp igjen.

LES OGSÅ: Bekrefter forholdet til Charlize

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer