Endelig viser de seg sammen

Linnea Dale tok med kjæresten Thomas Aslaksen på motefest.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar ble det kjent at Linnea Dale (23) har funnet lykken med trommeslager Thomas Aslaksen (29), som spiller i bandet til lillebroren Jonas Alaska. Paret har holdt en svært lav profil, og den søte artisten klarte en stund å holde kjærestens identitet hemmelig.

Da MagMaLou inviterte til motevisning på Slemdal tirsdag kveld var Linnea tilstede for å opptre og hadde med seg Thomas. Det er en av de første gangene musikerparet viser seg offentlig sammen.

- Jeg er her med kjæresten i kveld. Vi har det veldig bra sammen og han er med som moralsk støtte, fortalte Dale til Seoghør.no.

<strong>STØTTER KJÆRESTEN:</strong> Thomas Aslaksen var med da Linnea Dale opptrådte på MagMaLous motevisning tirsdag kveld. Foto: Espen Solli/Seoghør
STØTTER KJÆRESTEN: Thomas Aslaksen var med da Linnea Dale opptrådte på MagMaLous motevisning tirsdag kveld. Foto: Espen Solli/Seoghør Vis mer

Droppet rød løper

23-åringen ville ikke posere med kjæresten på den røde løperen. Thomas ventet mens Linnea møtte blitzregnet alene, men hun grep raskt hånden hans på vei inn til festen. Da hun senere opptrådte foran motegjestene sto kjæresten sto foran alle og knipset bilder med mobilen.

Tidligere i år deltok Linnea i norske Melodi Grand Prix. Hun måtte tilslutt se seg slått av Carl Espen Thorbjørnsen som sikret Norge åttende plass i den internasjonale finalen.

Dale hadde fulgt med på Eurovision-finalen og skrøt av den omdiskuterte vinneren Conchita Wurst.

- Det var veldig kult og viser at det er aksept for mangfold i Europa og at man ikke må plassere folk etter kjønn.

- Vil du vurdere å delta i den norske finalen igjen?

- Nei, jeg føler jeg har gjort det nå.

<strong>VARME FØLELSER:</strong> Linnea grep Thomas' hånd etter å ha posert på den røde løperen og det er tydelig at de to er svært forelsket.
VARME FØLELSER: Linnea grep Thomas' hånd etter å ha posert på den røde løperen og det er tydelig at de to er svært forelsket. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er veldig glad i nakenhet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer