Endelig ute fra psykiatrisk avdeling

Amanda Bynes fikk dra hjem til foreldrene i julen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ingen har startet like mange skandaler som Amanda Bynes (27) i året som har gått. Skuespillerens bisarre oppførsel vekket oppsikt verden rundt og alt toppet seg da Bynes startet en brann hos en ukjent kvinne i Los Angeles.

Kort tid etter ble Bynes lagt inn på psykiatrisk avdeling der hun fikk behandling for schizofreni. Foreldrene har nå blitt Amandas verger, og denne uken viste hun seg for første gang på lang tid da hun gikk tur sammen med moren og faren i Thousand Oaks, California.

Hun er nå ferdig med behandlingen og bor hjemme hos foreldrene mens hun prøver å få livet tilbake på rett kjøl.

UTE I DET FRI: Amanda Bynes har avsluttet oppholdet på psykiatrisk avdeling og flyttet inn til foreldrene Rick og Lynn. Foto: Splash News/ All Over Press
UTE I DET FRI: Amanda Bynes har avsluttet oppholdet på psykiatrisk avdeling og flyttet inn til foreldrene Rick og Lynn. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Hun føler seg bedre for hver dag. Selv om hun ikke lenger er til behandling forsetter hun med terapi. Hun er veldig glad for å kunne forsette det gode forholdet hun pleide å dele med sin familie, sier familiens advokat til People.

Ble arrestert

Ifølge kjendisblogger Perez Hilton vurderer Bynes å studere skjønnhetspleie.

«What I Like About You»-stjernen har det siste året hatt flere sammenstøt med lovens lange arm. Hun har blant annet blitt arrestert av politiet for å røyke marihuana i bilen, kjøre uten gyldig førekort og kjøre på en kvinnelig bilist - for så å stikke fra stedet. 

I mai ble hun arrestert og hentet av politiet i det som beskrives som en vill arrestasjon, der skuespilleren kastet en hasjpipe ut av vinduet av leiligheten sin i 34. etasje i New York. Hun har også skrevet en rekke forstyrrede Twitter-meldinger, blant annet om hennes elsk-hat-forhold til rapperen Drake.

BLE LAGT INN: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli. Nå er hun på bedringens vei.  Foto: Fame Flynet  Sweden
BLE LAGT INN: Etter lang tid med stadig merkeligere oppførsel ble Amanda Bynes tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus i midten av juli. Nå er hun på bedringens vei. Foto: Fame Flynet Sweden Vis mer

LES OGSÅ: - Hun hører ikke lenger stemmer i hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer