Endelig turte jeg gjøre dette!

Etter sju år med masse grubling, tok endelig skuespiller Ingar Helge Gimle det store steget.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den sympatiske skuespillerveteranen Ingar Helge Gimle (57), har stått på landets viktigste scener og spilt i en rekke filmer og TV-serier, men én opptreden har sittet langt inne: Forestillingen om hans eget liv i hjelpeløsheten og de uheldige konjunkturenes tegn!

Men etter et sju år langt «svangerskap» er tiden omsider inne, og forestillingen «Hjelp... Jeg trenger litt hjelp her, jeg...» har fått en strålende mottakelse. Premieren var på Chat Noir sist torsdag, og det blir ytterligere to forestillinger i det ærverdige teateret denne uken, før Gimle skal ut på turne med de hysterisk morsomme - og av og til triste - anekdotene fra eget liv.

- Jeg har vært veldig redd for å gjøre dette, men endelig turte jeg, sier en sliten og lykkelig Gimle til Se og Hør.

I salen satt en rekke av Gimles skuespillerkollegaer, begeistrede over at de fantastiske historiene endelig har nådd scenen. Og selvsagt var kvinnene i hans liv på plass: Forloveden Marte Dalseg (44) og datteren Kaia (23).

LES OGSÅ: Måtte skjule infeksjon under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer