KVALITETSTID: Far og sønn fotografert på shopping i Los Angeles torsdag ettermiddag. Det er ingen tvil om at 5-åringen Mason var glad for at pappa Scott Disick var kommet hjem igjen. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Far og sønn fotografert på shopping i Los Angeles torsdag ettermiddag. Det er ingen tvil om at 5-åringen Mason var glad for at pappa Scott Disick var kommet hjem igjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Endelig tok han seg tid til sønnen

Det ser ut til at nysingle Scott Disick har roet ned på festingen.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juli ble det kjent at realitystjernen Kourtney Kardashian (36) hadde dumpet samboeren Scott Disick (32) - som også er far til hennes tre barn Mason (5 1/2), Penelope (3) og Reign (7 mnd) - fordi han angivelig skal ha vært utro med eksen Chloe Bartoli (25).

Etter bruddet har Scott prioritert festing og nye kvinnebekjentskaper, og er blitt observert i lystig lag i Las Vegas en rekke ganger den siste tiden.

Men nå har 32-åringen tatt til fornuft.

Torsdag tok Scott med seg eldstesønnen Mason på shopping, og det så ut til at den lille gutten endelig fikk litt etterlengtet alenetid med sin kjære far.

Mason smilte fra øre til øre der han gikk hånd i hånd med pappa Scott, og 5-åringen fikk alt det han pekte på.

BRUDD: Etter ni år som kjærester ble det i begynnelsen av juli kjent at kjendisparet hadde gått fra hverandre. Dette bildet er tatt i slutten av juni - kort tid før bruddet var et faktum.  Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Etter ni år som kjærester ble det i begynnelsen av juli kjent at kjendisparet hadde gått fra hverandre. Dette bildet er tatt i slutten av juni - kort tid før bruddet var et faktum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nedturen startet da foreldrene døde

Scott Disicks tilbakekomst på hjemmefronten har ikke gått ubemerket hen hos kjendispressen, og flere har publisert de søte bildene av far og sånn.

«Endelig tok han seg tid til sønnen», skriver nettstedet DailyMail.

Trebarnsfaren har lenge vært kjent for sitt utsvevende partyliv, og hans utagerende oppførsel skal virkelig ha skutt fart da foreldrene hans gikk bort i 2013.

Scotts mor, Bonnie, døde i oktober 2013, og få måneder senere døde også faren Jeffrey.

– Dersom Scotts far fortsatt var i live, hadde dette neppe skjedd, fortalte en kilde til RadarOnline i midten av juli.

FEST OG MORO: Scott Disick har den siste tiden hygget seg i Las Vegas Foto: NTB Scanpix
FEST OG MORO: Scott Disick har den siste tiden hygget seg i Las Vegas Foto: NTB Scanpix Vis mer– Jeg bekymrer meg for ham. Jeg vet at noe skjer, det er tydelig, men jeg vet ikke hva. For barnas skyld håper jeg han skjerper seg, sa kilden videre.

Har de funnet tilbake til hverandre?

Tidligere denne uken ble trebarnsforeldrene observert sammen for første gang siden bruddet, og flere spekulerte i om de to er blitt sammen igjen.

Nå røper en kilde til nettstedet People at Kourtney ikke er sikker på om hun gjorde det riktige valget da hun gikk fra ham.

- Scott er ikke fullstendig borte fra livet hennes. Hun tar hver dag som den kommer, men hun har aldri sagt at hun ikke kommer til å ta ham tilbake, sier kilden.

ALENEMOR: Kourtney Kardshian har tatt hånd om parets tre barn, mens pappa Scott har festet i Las Vegas. Kort tid etter at bruddet ble kjent, tok Kourtney med seg barna til Disneyland. Etter bildet å dømme er trebarnsmoren preget av den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix
ALENEMOR: Kourtney Kardshian har tatt hånd om parets tre barn, mens pappa Scott har festet i Las Vegas. Kort tid etter at bruddet ble kjent, tok Kourtney med seg barna til Disneyland. Etter bildet å dømme er trebarnsmoren preget av den vanskelige tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun har nok begynt å innse hvor hardt det er å være alenemor. Hun har vel aldri forstått helt hvordan en hverdag uten ham vil være, men nå begynner hun å se det. Hun er redd for å ende opp alene, fortsetter kilden.

Mon tro om paret, som har vært sammen i ni år, finner tilbake til hverandre nok en gang.

LES OGSÅ: Rob Kardashian ville slå ned Scott etter bruddet