Endelig tilgitt av familien

Charlie Sheen tok med eksen på badeferie.

<strong>FAMILIEIDYLL:</strong> Etter mange år med kokainskandaler og omsorgstvister er Charlie Sheen og eks-kona Denise Richards sammen på badeferie med barna Sam og Lola.  Foto: Charlie Sheen/Twitter
FAMILIEIDYLL: Etter mange år med kokainskandaler og omsorgstvister er Charlie Sheen og eks-kona Denise Richards sammen på badeferie med barna Sam og Lola. Foto: Charlie Sheen/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: 2011 har ikke vært noe enkelt år for Charlie Sheen (46). Skuespilleren har lenge slit med rusmisbruk og blitt beskyldt for vold og omgang med prostituerte. Nylig fikk han sparken fra suksess-serien «Two and a half men».

Sheens utsvevende og ville livsstil har ført til tre ekteskapsbrudd fra Donna Peele, Denise Richards (40) og senere fra Brooke Mueller (34). Sheen skal den siste tiden ha tatt seg kraftig sammen og hevder nå å være rusfri.

Nå ønsker Charlie å legge den vanskelige tiden bak seg og være en god far for sine fem barn. Eks-kona Denise Richars som tidligere anklaget Sheen for misbruk og trusler, har nå forbarmet seg over sin tidligere ektemann. Nå har eksene dratt på ferie sammen med sine to døtre Sam og Lola og Denises nye adoptivdatter.

- Hva er bedre enn en moderne familieferie? Jeg elsker å feire jul sammen med Denise Richards og barna våre, skriver stjernen på Twitter.

Sheen har lagt ut flere bilder av ferien, blant annet et der de bader sammen med en delfin.

- Da vi trodde turen ikke kunne bli bedre møtte vi Nuna,  skriver Sheen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen kan ta så mye kokain og jobbe  
Se video med Denise Richards og døtrene her!


[obj:media:10547]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer