EN HARD JOBB: Jennifer Lopez beskriver ekteskapet med Marc Anthony som en hard jobb, men er fast bestemt på å få forholdet til å fungere. Foto: All Over Press
EN HARD JOBB: Jennifer Lopez beskriver ekteskapet med Marc Anthony som en hard jobb, men er fast bestemt på å få forholdet til å fungere. Foto: All Over PressVis mer

Endelig tar hun bladet fra munnen

- Man må jobbe like mye med forholdet som man gjør med karrieren sin...

SEHER.NO: Ekteskapet mellom popstjernene Jennifer Lopez (40) og Marc Anthony (41) har lenge vært omgitt av skilsmisserykter

Paret har nektet å kommentere spekulasjonene - helt frem til nå.

I et intervju med bladet Latina avslører denne måneden J-Lo at hun ser på ekteskapet som en "tøff jobb", som hun jobber hardt for å holde ved like.

- Man må jobbe like mye med forholdet som man gjør med karrieren sin. Alle som klarer det, fortjener en klapp på skulderen, sier "Waiting for tonight"-sangeren, som har de snart to år gamle tvillingene med Marc Anthony.

Lopez - som tidligere har vært gift to ganger og har vært forlovet med skuespilleren Ben Affleck - er til tross for utfordringene overbevist om at forholdet til Marc Anthony vil gå bedre enn de forrige forsøkene.

- Man må vokse sammen, og være villig til å bøye seg for hverandre, sier popstjernen, som før jul fikk sjokk da eks-mannen Onjani Noa truet med å vise nakenscener fra parets bryllupsreise i 1997.

En rask inngripen fra Jennifers advokater har foreløpig hindret filmsnutten å bli vist offentlig, og Lopez angrer neppe på at hun valgte å skille seg fra Noa etter kun ett år.

I tillegg til Noa og Marc Anthony har Jennifer Lopez også vært gift med danseren Chris Judd som hun var gift med mellom 2001 og 2003.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: J-Los rumpe for stor for taxien