- Endelig suppe til alle

«Seinfeld»-stjernen Jason Alexander bytter beite.

BERØMT SUPPE: Larry Thomas ble berømt for den berømte replikken «No Soup For You!» i TV-suksessen «Seinfeld».
BERØMT SUPPE: Larry Thomas ble berømt for den berømte replikken «No Soup For You!» i TV-suksessen «Seinfeld». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Jason Alexander (52) er den nye talspersonen for «Soupman», matmerket som la grunnlaget for den berømte «Seinfeld»-episoden «The Soup Nazi». Alexander spiser på den originale «Soupman»-restauranten i rollen som George Costanza.

Episoden har blitt en av de mest kjente der skuespilleren Larry Thomas er svært kresen i valget av kunder og skriker stadig «No Soup For You!». Karakteren er basert på Ali «Al» Yeganeh som lenge drev «Soupman».

- I flere år sto jeg i kø sammen med andre newyorkere for å smake de fantastiske kreasjonene. Og vi hadde en av de beste episodene i Seinfeld litt på Als bekostning. Nå kan jeg gjøre opp for meg ved å formidle de fantastiske oppskriftene til alle. Endelig kan jeg si «Soup for you. Soup for everyone!», sier Alexander ifølge Contactmusic.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Måtte undersøke brystene hennes med iPhone   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer