BRYLLUPSKLAR: Komiker Else Kåss Furuseth lot ikke sjansen gå fra seg da hun underholdt i John Arne Riise og Louise Angelicas bryllup i går kveld, og troppet like så greit opp i brudekjole på den store festen. 
Else Kåss Furuseth fra Facebook 
 Foto: Facebook
BRYLLUPSKLAR: Komiker Else Kåss Furuseth lot ikke sjansen gå fra seg da hun underholdt i John Arne Riise og Louise Angelicas bryllup i går kveld, og troppet like så greit opp i brudekjole på den store festen. Else Kåss Furuseth fra Facebook Foto: FacebookVis mer

Endelig sto hun brud

Else Kåss Furuseth kom i brudekjole i Riises bryllup.

SEOGHØR.NO: Da komiker Else Kåss Furuseth (33) ble innleid som underholdning til John Arne Riise (33) og Louise Angelica Markussens (23) bryllup i går, tok hun like så greit på seg brudehabitten.

Brudekjolen fra Uff har vært klar siden februar, da den lite selvhøytidelige programlederen erklærte at hun ville gifte seg hvis hun fikk en million likes på programmets Facebookside.

Foreløpig har det bare tikket inn 12 264 tomler opp, men det stopper ikke tv-personligheten fra å blåse støv av brudekjolen som allerede henger i skapet.

I går i kveld la hun ut dette bilde på Instagram fra Riises bryllup, som er hans nummer tre i rekken, med bildeteksten «Kone tre og fire».Flere av bryllupsgjestene har fått med seg bildet, og lagt igjen kommentarer som «Fantastisk underholdning» og «Nattens latter».

 

LEs OGSÅ: - En hyllest til alle som snubler