SE, HUN SPISER: Bilde- og nyhetsbyåret X17 kalte nylig Lindsay Lohan "superskjelettet". Nå jubler de over at hun spiser. Foto: All Over Press
SE, HUN SPISER: Bilde- og nyhetsbyåret X17 kalte nylig Lindsay Lohan "superskjelettet". Nå jubler de over at hun spiser. Foto: All Over PressVis mer

- Endelig spiser Lindsay Lohan

- Hun trenger det virkelig...

SEHER.NO: - Jeg spiser. Jeg spiste en Big Mac fra McDonalds senest i går. Jeg spiser like mye som jeg alltid har gjort.

Dette sa Lindsay Lohan (22) til sitt forsvar på spørsmål fra Usmagazine.com om hvorfor hun har rast ned i vekt de siste månedene.

Nå ser det ut til at "Mean Girls"-skuespilleren virkelig, etter at hun mandag kom hjem med masse McDonald's-mat i hendene.

Mer skal det ikke til før bilde- og nyhetsbyåret X17 jubler. Under tittelen "Lindsay SPISER!!!" skriver de på sine nettsider at det er godt å se henne med mat.

"Bra, hun trenger det virkelig! Og hva slags mat kjøpte hun? Bare litt hurtigmat fra McDonald's! Dere vet hvor mye hun og mamma Dina eeeelsker det!", skriver de.

For bare noen dager siden hetset de rødtoppen som "superskjelettet"...

Nylig gikk også Dina Lohan ut og sa at datteren har blitt litt for tynn.

- Jeg har sagt til Lindsay at hun er litt tynn. Men vi går gjennom dette ofte. Datteren min er glad og sunn, og det er alt som betyr noe, sa hun til Access Hollywood nylig.

Og:

- Jeg er en mor. Hvis jeg ser at datteren min er litt tynn, sier jeg: "Spis mer McDonald's".

Nå ser det altså ut som om "La Lohan" har tatt mamma på ordet, og får i seg noen sårt tiltrengte kalorier.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun ødelegger Lindsays liv!