Spice Girls reunion:

Endelig! Spice Girls er tilbake

Victoria Beckham delte bilder fra den etterlengtede gjenforeningen på Instagram.

VERDENSSTJERNER: Spice Girls ble raskt en verdenskjent popgruppe. Mange fans fikk hjertesorg da de valgte å gå hver til sitt. Nå står imidlertid nye prosjekter på trappene. Foto: NTB Scanpix
VERDENSSTJERNER: Spice Girls ble raskt en verdenskjent popgruppe. Mange fans fikk hjertesorg da de valgte å gå hver til sitt. Nå står imidlertid nye prosjekter på trappene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Ventetiden har vært lang for ihuga Spice Girls-fans, som har båret på håpet om at den populære jentegruppa fra 90-tallet skulle gjenforenes.

Nå ser det ut til at drømmen kan gå i oppfyllelse. I hvert fall om vi skal tro bildet Victoria Beckham la ut på Instagram.

Fredag kunne man nemlig se hele gjengen samlet i noe som ser ut som hjemmekoselige omgivelser. Ifølge BBC News foregikk gjenforeningen hjemme hos Geri Halliwell. Dette er første gang alle jentene sees på over seks år.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victoria skrev til bildet:

«Elsker jentene mine. Så mange kyss. Spennende x»

Ifølge BBC News har gruppa bekreftet at de jobber med nye prosjekter, og i en offentlig uttalelse kommer det frem at de først nå «føler at tiden var inne».

- Akkurat nå føles det riktig å utforske nye muligheter sammen, sier gruppa i en uttalelse.

- Overveldet

Selv om ryktene om et mulig comeback for 90-tallsgruppen har svirret i en årrekke, virker det først nå mer realistisk enn noensinne.

Fansen lot ikke vente på seg med å kommentere bildene som ble lagt ut fredag. Noen skrev: «Girl power», andre skrev: «Dere ser like vakre ut i dag» - og flere skrev: «Drømmer kan virkelig gå i oppfyllelse».

Noen timer senere, fredag kveld, delte «Posh Spice» enda et bilde fra den tilsynelatende svært trivelig gjenforeningen. Denne gangen var også deres tidligere manager Simon Fuller med på bildet.

- Vi blir alltid overveldet av å se hvor mye interesse det er for Spice Girls verden over. Vi er alle enige om at det finnes mange spennende muligheter for Spice Girls i fremtiden, heter det videre i den offentlige uttalelsen.

Ifølge The Sun skal det hele dreie seg om et TV prosjekt i Kina, som er et nytt talentshow der jentene får sponsoravtaler og gjenutgir et album med sine største hits.

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

- Aldri mer

The Sun skriver at gjenforeningen skjer for første gang siden 2012. Endelig skal de andre jentene ha klart å overtale Beckham, som tilsynelatende har vært den mest nølende av de fem i forbindelse med et comeback på scenen.

Sist bandet opptrådte sammen, var under London-OLs avslutningsseremoni i 2012. To år senere gjorde Victoria, som nå har fullt fokus på sitt moteimperium, det nemlig krystallklart at hun aldri ville stå på scenen med Spice Girls igjen.

- OL var et perfekt tidspunkt for å si: «Takk for alt, det var gøy, men aldri mer», fortalte hun i et intervju med magasinet Vanity Fair.

En av årsakene til at Beckham nå har valgt å takke ja, skal angivelig være fordi hun har fått lovnader om at hun slipper å synge i comebacket.

SISTE OPPTREDEN: I 2012 kunne fans verden over se Spice Girls opptre under OL i London. Foto: NTB Scanpix
SISTE OPPTREDEN: I 2012 kunne fans verden over se Spice Girls opptre under OL i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Følte meg mobbet

I 2016 avslørte for øvrig Mel C at hun ble mobbet av de andre jentene i bandet, noe som igjen så ut til å slå en siste spiker i kista for en mulig gjenforening.

Hun sang blant annet om den vanskelige tiden i låten «Version of Me» på sitt album - som ble sluppet i oktober samme år.

- Den handler om å være i en situasjon som en ung voksen da jeg følte meg mobbet, og hvordan det påvirket meg og formet meg, fortalte hun til Attitude magazine den gang, ifølge Contactmusic.com.

På spørsmål om dette skjedde mens hun var del av Spice Girls, svarte hun følgende:

- Jeg kommer ikke til å nevne navn, men ja. Vi har tatt det opp og de er klar over hva de har gjort. De har sagt unnskyld.

«Spice Girls» ble dannet i 1994 og deres første singel, «Wannabe» gjorde dem raskt til stjerner.

Geri Halliwell sammen med Emma Bunton som «Baby Spice», Victoria Beckham som «Posh Spice», Melanie Chrisholm som «Sporty Spice» og Melanie Brown som «Mel B» gjorde fort suksess verden over.

LES OGSÅ: Victoria Beckham droppet Spice Girls-Geris bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer