Endelig snakker hun

- Helsetilstanden min er fantastisk.

FRISK SOM EN FISK: Whitney Houston forklarer til People ar hun sliter med allergi, men at hun allerede den 13. april vil opptre i Birmingham. Foto: All Over Press
FRISK SOM EN FISK: Whitney Houston forklarer til People ar hun sliter med allergi, men at hun allerede den 13. april vil opptre i Birmingham. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at Whitney Houston (46) måtte avlyse sin første konsert på Europa-turnéen i Paris. Etter avlysningen kom det fram at stjernen skal ha blitt innlagt på et sykehus i Paris på grunn av en luftveisinfeksjon.

Nå er 46-åringen imidlertid utskrevet fra sykehuset etter det som skal ha vært en allergisk reaksjon, og til People forteller hun hva som egentlig skjedde.

- Jeg føler meg bra. Jeg er klar for å komme meg videre og fortsette verdensturnéen min, forteller stjernen til magasinet.

Houston har hatt alt annet enn en smertefri turnéopplevelse så langt, og flere uheldige sceneopptredner den siste tiden har har nok en gang vekket bekymring rundt helsen hennes. Kilder nær stjernen skal angivelig være bekymret for at Houston skal ha hatt et tilbakefall med narkotika, men selv hevder stjernen at spekulasjonene rundt stoffmisbruket er latterlige.

- Helsetilstanden min er fantasisk, men på denne tiden sliter jeg med mye allergi, forklarer hun til People.

Houston kommer ifølge magasinet til å være tilbake på scenen for konserten sin i Birmingham den 13. april, og verdensturnéen vil etter planen pågå helt til i juni.

46-åringen har ikke besøkt Europa siden «My Love Is Your Love»-turneen for elleve år siden, og 6. juni skal hun etter planen til Stavanger.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Whitney?