BARNA FØRST: Nå har Britney fått orden på livet og prioriteringene. Rundt halsen har hun smykket seg med barnas navn. Foto: All Over Press
BARNA FØRST: Nå har Britney fått orden på livet og prioriteringene. Rundt halsen har hun smykket seg med barnas navn. Foto: All Over PressVis mer

Endelig snakker Britney

Nå vil pop-prinsessen bevise at hun har full kontroll...

SEHER.NO: Nesten akkurat ett år etter at Britney stilte opp på det som ble et skandaløst intervju for OK! er hun tilbake igjen.

Denne gangen har hun med seg sine to små sønner Sean Preston (2) og Jayden James (1), og faren ved sin side.

Og denne gang ble det heller ingen skandaler, som om hun med dette ville sørge for å understreke at hun nå har full kontroll på livet sitt.

Paranoid
Forrige gang kom hun til intervjuet 45 minutter for sent, krevde at vennene hennes skulle ordne sminken og håret hennes, selv om OK! hadde med seg dyre stylister, nektet dessuten å posere på bildene før Janet Jacksons (41) "Rhytm Nation" var på anlegget.

Selve intervjuet ble det heller ikke noe av, for Britney bestemte seg for å ta en lang lunsjpause etter et par spørsmål.

Lunsjen gjorde hun unna iført en kjole verdt 15000 kroner, som hun brukte som serviett. Kjolen var full av kyllingfett og grønnsaker etterpå, men verken Britney eller assistenten hadde planer om å vaske bort flekkene. 

Hun fikk dessuten for seg at taket kom til å ramle ned, hun kastet opp på en kjole, og brydde seg ikke om at hunden hennes bæsjet på en annen.

I tillegg gikk Britney flere ganger på toalettet, uten å lukke dørene.

Teaser på nett 
Denne gang ble det helt som nevnt helt andre boller fra popprinsessen. Ennå er ikke intervjuet i butikkhyllene, men bladet har avslørt noe av det hun sa på nettsiden sin.

Deriblant forteller hun at hun ikke ønsker at barna skal bli stjerner som henne.

- Jeg ville elsket dem uforbeholdent om det er det de ønsker, men jeg ville heller at de skulle hatt en mer normal barndom, sier hun.

Britney forteller dessuten om hvordan hun opplevde at lillesøsteren Jamie Lynn (17) ble en så ung mor. 

- Hun har alltid vært babyen, og nå skulle hun selv ha en baby, det var litt vanskelig å ta inn over seg.

- Jeg er sikker på at guttene mine vil bli som storebrødre for Maddie (Jamie Lynns datter).

Også hennes far Jamie får komme til orde om Britneys siste vonde år.

- Om dette ikke hadde skjedd, ville jeg aldri klart å gjenetablere forholdet til min datter og ha dette forholdet til hennes to små gutter, sier han.

Skriver igjen
Til OK! benytter hun også muligheten til å reklamere for sitt kommende album, som hun forteller vil komme om seks til ni måneder.

- Jeg synes det er mer urbant. Jeg skriver til det hver dag, rett her ved dette pianoet.

Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no.

LES OGSÅ: Britney savner barna