Billie Lourd:

Endelig smiler lykken igjen etter tragedien

Carrie Fishers datter, Billie Lourd, er blitt fridd til av kjæresten.

FORLOVET: Carrie Fishers datter, Billie Lourd (27), ble nylig fridd til av kjæresten Austen Rydell (28). Foto: NTB/Scanpix
FORLOVET: Carrie Fishers datter, Billie Lourd (27), ble nylig fridd til av kjæresten Austen Rydell (28). Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Billie Lourd (27), datteren til avdøde Carrie Fisher (60), og skuespillerkjæresten Austen Rydell (28) har vært et par siden 2017.

Til tross for at hun har noen tunge år bak seg, hvor moren og bestemoren gikk bort med bare ett døgns mellomrom, later det til at 27-åringen er på et bra sted i livet og lykkelig med Rydell.

Senest på valentinsdagen i år meddelte Rydell sin kjærlighet til Lourd gjennom et Instagram-bilde av paret kyssende foran solnedgangen.

«Jeg fant den beste jenta i verden. Happy Valentine's Day til oss!», skrev han til bildet.

Nå har skuespillerne tatt forholdet til nye høyder.

I slutten av forrige uke delte nemlig Rydell en gledelig nyhet på sin Instagram-profil: Han hadde fridd til Lourd.

Under en bildeserie skrev han:

«Hun sa JA! (Faktisk sa hun 'Duhhh'). Men jeg antar det er bedre enn et ja?». Etterfulgt av en rekke emoji-symboler som forestiller blant annet et hjerte og konfetti.

Lourd har foreløpig ikke kommentert frieriet selv, men ut fra bildene å dømme virker hun svært fornøyd med forloveden.

Reiste til Norge

Ifølge People gjenopptok «Amercian Horror Story»-skuespilleren og Rydell kontakten i 2017 etter at de hadde tatt en pause fra å date hverandre tidligere. I etterkant av Fishers dødsfall skal Rydell ha blitt med Lourd til Norge.

TURTELDUER: Skuespillerparet Billie Lourd og Austen Rydell har holdt sammen siden 2017. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Skuespillerparet Billie Lourd og Austen Rydell har holdt sammen siden 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjerneparet skal ha sett på nordlyset for å hedre Fisher sammen med Lourds far, Bryan, og hans ektemann, ifølge AP. I 1979 besøkte Carrie Fisher selv Norge, i forbindelse med innspillingen av «Star Wars: The Empire Strikes Back».

Før besøket i Norge var Lourd i et forhold med skuespillerkollegaen Taylor Lautner (28) i åtte måneder. Lautner var 27-åringens støtte gjennom den tunge tiden etter morens og bestemoren Debbie Reynolds' dødsfall.

Tøff periode

Som nevnt er Billie Lourd datter av den avdøde «Star Wars»-skuespilleren Carrie Fisher, som gikk bort den 27. desember i 2016.

Fisher hadde noen dager tidligere fått et hjerteinfarkt på et fly på vei fra London til Los Angeles. Fire dager senere sovnet hun stille inn.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det ble i 2017 gjort kjent at det var søvnapné i kombinasjon med flere andre faktorer som forårsaket dødsfallet. Heroin, kokain og andre rusmidler ble også funnet i kroppen hennes. Dagen etter at Fisher døde ble hennes berømte mor, Debbie Reynolds (84), rammet av slag og døde litt over ett døgn etter datteren.

På toårsdagen for sin mors død ga den unge stjernen en spesiell hyllest til moren på Instagram gjennom en video og en tekst.

BERØMT FAMILIE: Både Billie Lourds mor, Carrie Fisher (60), og bestemor, Debbie Reynolds (84), gikk bort i desember 2016. Foto: NTB scanpix
BERØMT FAMILIE: Både Billie Lourds mor, Carrie Fisher (60), og bestemor, Debbie Reynolds (84), gikk bort i desember 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Det er nå to år siden mammas død, og jeg vet fortsatt ikke hva som er den rette tingen å gjøre på en dødsårsdag. (Jeg er sikker på at dere føler det samme om deres elskede). Jeg bestemte meg derfor for å gjøre noe som er litt sårbart for meg, men også noe som vi begge elsket å gjøre sammen - å synge», skrev 27-åringen den gang.

I videoen satt hun foran Fishers gamle piano, og sang en av morens favorittlåter - «These Days».

Lourd forklarte videre at hun de siste årene hadde innsett at det eneste som fungerte lindrende på sorgen, var å gjøre ting hun selv likte.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Arvet alt

Som enebarn arvet kjendisdatteren nesten alt etter morens bortgang. Hun fikk tilgang til flere bankkontoer og tok over en Tesla og flere forsikringer og utbetalinger. Smykker og kunst fikk hun også.

Videre fikk Lourd rettighetene til morens offentlige image, og fikk overta alt knyttet til Fishers åndsverk. Dette gjaldt også inntekter som kom fra hennes bøker og andre varemerker.

Vis mer

LES OGSÅ: De ble verdensstjerner, mens Taylor Lautner gikk under jorda

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer