Endelig skilt fra den utro ektemannen

Popstjerne Christina Milians ektemann hadde sex med andre mens hun var gravid.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Her er paret fotografert i 2009, mens alt fremdeles var fryd og gammen. Terius Nash aka The Dream, ser ut til å være en snill kar der han gir penger til en hjemløs, men den amerikanske sangeren var notorisk utro mens kona Christina (t.v.)  Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: Her er paret fotografert i 2009, mens alt fremdeles var fryd og gammen. Terius Nash aka The Dream, ser ut til å være en snill kar der han gir penger til en hjemløs, men den amerikanske sangeren var notorisk utro mens kona Christina (t.v.) Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ni dager før «AM to PM»-sangerinnen Christina Milian (29) skulle føde deres felles datter Violet (snart 2) søkte Terius «The Dream» Nash (34) om skilsmisse fra kona.

Da hadde han vært utro mot henne flere ganger under svangerskapet, men nå er skilsmissen endelig skilsmissen et faktum for den søte 29-åringen.


Tidligere har Milian snakket åpent om bruddet, og at hun ikke var klar over mannens utroskap.- Jeg visste ikke noe. Men når jeg tenker tilbake, så fortalte magefølelsen meg at noe ikke var som det skulle. Men jeg trodde jeg kunne fikse det, sa hun til Latina Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her tråkker kong Harald på dronningens kjole! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer