Endelig skilt ett år etter bruddet

De to Hollywoodstjernene Scarlett Johansson og Ryan Reynolds ble til slutt enige om fordelingen av penger.

GIKK HVERT TIL SITT: Forholdet mellom Ryan Reynolds og Scarlett Johansson tok slutt i fjor. Nå er de offisielt skilt. Foto: All Over Press
GIKK HVERT TIL SITT: Forholdet mellom Ryan Reynolds og Scarlett Johansson tok slutt i fjor. Nå er de offisielt skilt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Filmstjernen Scarlett Johansson (26) har de siste månedene vært hyppig sett på stevnemøter med Hollywoodkollegaen Sean Penn (50), men i startet av juni kom nyheten om at det skal være slutt mellom de to.

For drøye tre år siden giftet Scarlett seg med skuespilleren Ryan Reynolds (34). I fjor søkte derimot Reynolds om skilsmisse, der «uforenelige forskjeller» ble oppgitt som årsak. 

Nå har skilsmissen endelig blitt ferdigbehandlet og gått gjennom, skriver The Sun.

Den endelige skilsmissen, som skal ha gått igjennom i en rett i Los Angeles søndag, sies å ha vært av det vennskapelig slaget. Og ifølge den britiske tabloiden har de to blitt enige om en 50-50-deling av eiendeler og penger de skaffet seg så lenge ekteskapet varte.

Scarlett Johansson har etter bruddet med Sean Penn blitt linket til popstjernen Justin Timberlake (30).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor dumpet han Scarlett