SAMMEN PÅ REHAB: Amy og Blake kjemper mot avhengigheten sammen i USA. Foto: All Over Press
SAMMEN PÅ REHAB: Amy og Blake kjemper mot avhengigheten sammen i USA. Foto: All Over PressVis mer

Endelig rehab for Amy

Amy Winehouse skjønte alvoret - la seg inn på rehab.

SEHER.NO: Amy Winehouse (23) har sjekket inn på rehab! Den britiske artisten har endelig skjønt alvoret og søker nå hjelp for sin avhengighet til kokain og heroin.


Ifølge The Mirror bestemte hun og ektemannen Blake Fielder-Civil (25) for å sjekke inn på rehab etter at fedrene deres nærmest begynte å sloss på grunn av barnas narkotikamisbruk.


- Amy ble knust da hun så foreldrene og svigerforeldrene krangle. Det var da hun forsto at misbruket var problematisk for alle, sier en venn av "Rehab"-sangeren til The Mirror.


Amy og Blake har ifølge avisen vært på rehab-senteret i USA i tre dager nå.


Gode venner av Amy har de siste dagene uttrykt hvor bekymret de er over venninnens farlige livsstil.

- Det er ingen overdrivelse å si at hvis hun ikke tar vare på seg selv, så kommer den endeløse drikkingen og det enorme dopforbruket til å lede til kun én ting. Og det blir ikke pent, uttalte en venn av superstjernen til Daily Mirror nylig.


Forrige uke avlyste Winehouse sin planlagte opptreden på Øya-festivalen i Oslo, og mens Universal Music hevdet at det hele skyltes utmattelse, skrev The Sun at det nok var snakk om en overdose...


Og venner av sangeren kunne etter Amys kollaps bekrefte at hun hadde fått i seg alt som var av rusmidler få dager før det planlagte Norgesbesøket.

- Det var som om hun hadde gått inn for total selvdestruksjon. Hun tok kokain, piller og ketamine og drakk vodka og Jack Daniel’s. Til og med Amy selv sier hun kommer til å dø innen et år, sa en bekymret venn om den fatale kvelden til The Sun.


- Hun så ut som en zombie - hvit som et laken og hun skalv. Jeg glemmer aldri øynene hennes. De var døde som på en hai, fortsetter kilden.

LES OGSÅ: - Amy tok overdose