TILBAKE: Mandag er endelig Karl Reverud (Nils Vogt) tilbake på skjermen, denne gangen som milliardær i "Karl III".  Foto: TV 2
TILBAKE: Mandag er endelig Karl Reverud (Nils Vogt) tilbake på skjermen, denne gangen som milliardær i "Karl III". Foto: TV 2Vis mer

Endelig mer Karl!

Komikongen Tore Ryen rømte landet av utmattelsen...

SEHER.NO: Etter suksessen med "Mot i Brøstet" og "Karl & Co" var komikongen Tore Ryen utslitt av å skrive komiserier og endte tilslutt opp med å rømme landet og flytte til USA.

Mandag er han endelig tilbake med en ny serie om hissigproppen Karl Reverud i Nils Vogts skikkelse, når "Karl III" har premiere på TV 2, skriver VG.

- Jeg var helt utslitt og måtte bare ha påfyll. Derfor dro jeg til USA og LA i 2004. Jeg klarte ikke å se for meg at jeg skulle gjøre det samme på nytt og på nytt. Jeg måtte ha nye impulser, sier Ryen til VG.

Resultatene av tiden i film- og tv-landet USA, får publikummet se mandag, når "Karl III" sendes for første gang.

Og denne gangen uten et publikum i tv-salen, eller såkalt "sitcom"-preg.

- "Karl III" skyldes også forfatterstreiken i USA. Jeg var i gang med en serie for HBO, som jeg bare måtte legge på is, og da ble det tid til å gjøre noe annet, forteller han.

Men det er ikke bare selve settingen bak serien som har endret seg med årene. Også rollefiguren Karl har endret seg betraktelig, blant annet ved at han har blitt langt langt rikere.

Og Nils Vogt, som står bak den legendariske skikkelsen, sier at Karl har blitt "mer voksen" nå.  

- Han er mer voksen, mer virkelig, mer underfundig. Måten vi har gjort det på er mye mer filmatisk, noe som igjen gir andre muligheter, sier han til VG.

"Karl III" sendes på TV 2 mandag kl. 20.00!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Blir Stordalen TV-stjerne?