IMPONERTE Maria Mena sang for miljøet under Live Earth i Hamburg.
IMPONERTE Maria Mena sang for miljøet under Live Earth i Hamburg.Vis mer

Endelig lykkes Mena

Maria Mena fikk 30.000 tyskere med på allsang.

SEHER.NO: Som eneste norske artist tok Maria Mena (21) publikum med storm under Live Earth konserten i Hamburg lørdag. Endelig fikk den talentfulle sangeren vist verden hva hun er god for, etter den sure fiaskoopptredenen på David Letterman i 2004.


Den søte Oslo-jenta flørtet med publikum og roste de fremmøtte for innsatsen, på tross av regnværet. Et par miljøvennlige tips hadde også Mena på lur til sine tyske fans.

- Jeg skal gi dere et tips til naturlig energi: bare hold rundt hverandre, så blir dere varme!, oppfordret hun, ifølge Dagsavisen.


Mena valgte å fremføre to av sine mest kjente hits "Sorry" og "Hold Me". I tillegg sjarmerte hun publikum med Louis Armstrong låta "What A Wonderful World". Da sang de  30 000 fremmøtte med av full hals.


- Det gikk veldig fint , var Marias skussmål til seg selv overfor VG etter sceneprestasjonen.


Mena er allerede en etablert artist i Tyskland og albumet hennes "Apparentley Unaffected" nærmer seg hele 50.000 solgte etter kun to uker i butikkhyllene. Den norske stjernen går heller ikke ubemerket hen hos den tyske musikkeliten.


- Musikken hennes er svært, svært flott. Hun er et stort talent med en nydelig stemme. Jeg har en god følelse, sier Stefan Güntner, markeds- og promosjonsansvarlig i Peter Rieger Konzertagentur, til VG. 


Maria Mena legger snart ut på en omfattende turné og skal blant annet opptre på den viktige SWR3 Pop Festival i Baden Baden. Den sympatiske sangeren er dermed i godt selskap - artister som James Morrison og Alanis Morissette fikk sine gjennombrudd her.

LES OGSÅ: Maria Mena i nett-kø