Endelig lykkelig etter år med rusmisbruk og vold

Christian Slater koste seg på badeferie med sin sexy kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter årevis med skandaler smiler endelig lykken til Christian Slater (42) igjen. Nylig koste han seg på badeferie i Florida med kjæresten Brittany Lopez. Paret badet, gikk romantiske turer i parken og nøt hverandres selskap. Christian klarte ikke å holde seg unna sin vakre kjæreste som så svært sexy ut i en gjennomsiktig topp.

Slater var i mange år kjent som Hollywoods store «bad boy», og slet med rusmisbruk. I 1989 ble han arrestert for fyllekjøring og overfall. Fem år senere ble han arrestert igjen da han ble tatt med en pistol i baggasjen. Tre år senere gikk det galt igjen da han, påvirket av store mengder alkohol, slo sin daværende kjæreste Michelle Jonas og en politimann.

I et amerikansk TV-show fortalte Hollywood-stjernen at han gikk tilbake til sine gamle synder da han åpnet en flaske champagne.

- Jeg drakk hele flaska, og havnet i et to års kjør der jeg for det meste drakk meg gjennom hverdagen, sa han i showet.


Skuespilleren sonet tre måneder i fengsel etter voldsepisoden og ble senere dømt til tre måneder i rehabilitering. I 2005 ble han arrestert for å ha seksuelt trakassert en kvinne på gaten i New York.

Nå smiler derimot lykken til Slater som har vært edru i fem år.

- De siste årene har vært veldig bra. Før brukte jeg mye tid på å plage meg selv på grunn av valgene jeg tok, men nå prioriterer jeg tid for meg selv og sammen med barna mine. Alkoholisme var tungt å takle uten mye livserfaring. Det var ikke pent og man skjønner det ikke helt før man har vært gjennom det, sier skuespilleren til magasinet Details.  
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å forlate huset sitt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer