- Endelig lever jeg det livet jeg fortjener

Popstjernen Demi Lovato ser tilbake på sin lange kamp for å lære å akseptere seg selv og kroppen sin.

SMILER IGJEN: Demi Lovato har brukt lang tid på å bli komfortabel i sin egen kropp. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
SMILER IGJEN: Demi Lovato har brukt lang tid på å bli komfortabel i sin egen kropp. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Selv om det nyeste albumet til popstjernen Demi Lovato (22) inneholder en rekke låter som handler om selvaksept, så er det ikke så lenge siden at hun slet tungt med sitt eget selvbilde.

Mandag postet «Really Don't Care»-sangeren et bilde av seg selv på Instagram hvor hun reflekterer over hvor langt hun har kommet med seg selv iløpet av den siste tiden.

Bildet sammenligner hennes fire siste MTV Video Music Awards-looks, og hun forteller om hvor usikker hun følte seg i alle antrekkene unntatt det lengst til høyre - fra prisutdelingen søndag.

- Dette blidet får frem utrolig mange blandede følelser. Jeg husker dagen jeg brukte kjolen i det første bildet. Jeg spurte etter en Spanx for å flate ut magen min fordi jeg følte meg stor og tjukk, forteller hun.

 

 

- Nå når jeg ser tilbake på bildet, så ser man tydelig hoftebeina mine. Det får meg til å føle meg trist fordi jeg kastet bort så mange år på å være flau over kroppen min i stedet for å leve et lykkelig og sunt liv som jeg gjør i dag.

Ble innlagt til behandling i 2010

Videre skriver hun at dette bare beviser hvordan dine egne oppfatninger kan lyve for deg. Eller at man kan velge å lære seg å nyte livet.

- Heldigvis så føler jeg meg vakker når jeg ser på bildet i den røde kjolen fra søndag, og i tillegg er jeg utrolig takknemlig for all kjærlighet og støtte jeg får fra fans, venner og familie.

Lovato har selv overvunnet mange utfordringer i løpet av sitt unge liv.

Allerede som syvåring var hun suicidal, og i ungdomårene slet hun med selvskading og spiseforstyrrelser.

Hun har også innrømmet å ha smuglet kokain da hun reiste rundt på turne fordi hun var så avhengig at hun måtte ruse seg minst en gang i timen.

I 2010 ble hun innlagt på et rehabiliterningshjem for å få bukt med problemene sine.

- Jeg er så glad for at jeg endelig lever det livet jeg fortjener til det fulleste, avslutter hun.

LES OGSÅ: Demi Lovato mistet faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer