POPULÆR: Malin røyk ut av fredagens episode av TV-serien Anno.  Foto: NRK
POPULÆR: Malin røyk ut av fredagens episode av TV-serien Anno. Foto: NRKVis mer

- Endelig kunne jeg spise majones igjen

«Anno»-Malin» nølte ikke med å fråtse i favoritt-tilbehøret etter at hun røk ut av NRKs reality-serie.

SEOGHØR.NO:  I fredagens episode av NRK-serien «Anno» var det Malin Eline Dahl (22) som måtte forlate det populære reality-showet, etter at hun tapte fekteduellen mot Emilie Enger Mehl (20).

- Det var veldig kjipt å ryke ut fordi jeg måtte forlate alle de andre.

- Men så hadde jeg ganske mye hjemlengsel, og savnet dyra mine. Jeg tror jeg tapte fordi jeg mistet fokus, men jeg synes Emilie fortjente å vinne den duellen, sier Malin til Seoghør.no.

MATGLAD: Malin er over gjennomsnittet glad i majones, og savnet tilbehøret da hun levde som på 1700-tallet i Anno.  Foto: Privat
MATGLAD: Malin er over gjennomsnittet glad i majones, og savnet tilbehøret da hun levde som på 1700-tallet i Anno. Foto: Privat Vis mer

Men alt var ikke bare trist etter exiten.

Narviksjenta hadde gledet seg enormt mye til å spise favorittpålegget majones igjen, etter å ha levd på et ensidig 1700-tallskosthold i «Anno».

- Jeg er ekstremt glad i majones, og spiser det til ethvert måltid utenom middag.

- Da jeg røyk ut av serien var majones noe av det første jeg spurte etter.

- Det hadde de ikke på hotellet, men han ene som jobbet der laget majonesen til meg. Så mye som jeg spiser burde jeg nesten blitt sponset av mills, ler hun.

Malin er glad for at hun fikk ta del i NRK-serien, der deltakerne skal leve som for 250 år siden.

- Jeg føler virkelig at jeg har lært masse, og har oppnådd målene jeg satte meg. Jeg har vært meg selv hele tiden, og så lærte jeg meg å smi, sier hun til seoghør.no 

LES OGSÅ: «Anno»- Magnus falt for The BlackSheeps-Emelie

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.