Endelig kommenterer hun ryktene

Beyoncé bare ler av spekulasjonene om at hun har brukt falsk babymage.

VENTER BARN: Superparet Beyoncé og Jay Z venter sitt første barn i februar. Sangstjernen synes rykter om at hun gikk med falsk babymage er latterlige.  Foto: All Over Press
VENTER BARN: Superparet Beyoncé og Jay Z venter sitt første barn i februar. Sangstjernen synes rykter om at hun gikk med falsk babymage er latterlige. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Snart kommer stjernebabyen alle har ventet på når Beyoncé (30) og Jay Z (42) blir foreldre for første gang.

Popstjernen avslørte at hun venter barn da hun opptrådte på Video Music Awards i slutten av august. Noen måneder senere startet ryktene om at «Single Ladies»-sangeren gikk med en falsk babymage, etter at det så ut som magen krøllet seg under et TV-intervju.

Hendelsen fikk massiv medieoppmerksomhet over hele verden. En PR-ansvarlig benektet ryktene, men Beyoncé har ikke kommentert ryktene før nå.

- Noen ting er så hinsides at det ikke påvirker meg. Jeg tar det rolig, det er så dumt, sier sangeren i et TV-intervju med ABC 20/20.

Selv om Beyoncé tar ryktene med ro, forteller hun at moren Tina Knowles raste over spekulasjonene.

- Hun vil ikke at noen skal snakke om barnebarnet hennes, så jeg måtte roe henne ned.

Barnet var først ventet i februar, men ny informasjon skal ha det til at stjernen føder allerede før nyttår. 30-åringen er hemmelighetsfull, men forteller at hun er utrolig spent før fødselen.

- Jeg gleder meg sånn til å holde barnet mitt! Det beste er å vite at jeg ennå ikke har møtt favorittpersonen min, det er spennende, sier hun.

Den vordende moren forteller at sterke følelser også er i sving hos ektemannen Jay Z. 

- Du kan gange min glede, så skjønner du hva han føler, sier Beyoncé.

Sangstjernen har ennå ikke avslørt barnets kjønn, men ifølge tidligere «Destiny’s Child»-kollega Kelly Rowland venter Beyoncé og Jay Z en liten jente.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her fryktet hun at hun skulle røpe graviditeten