Endelig kommenterer hun ryktene

Beyoncé bare ler av spekulasjonene om at hun har brukt falsk babymage.

VENTER BARN: Superparet Beyoncé og Jay Z venter sitt første barn i februar. Sangstjernen synes rykter om at hun gikk med falsk babymage er latterlige.  Foto: All Over Press
VENTER BARN: Superparet Beyoncé og Jay Z venter sitt første barn i februar. Sangstjernen synes rykter om at hun gikk med falsk babymage er latterlige. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Snart kommer stjernebabyen alle har ventet på når Beyoncé (30) og Jay Z (42) blir foreldre for første gang.

Popstjernen avslørte at hun venter barn da hun opptrådte på Video Music Awards i slutten av august. Noen måneder senere startet ryktene om at «Single Ladies»-sangeren gikk med en falsk babymage, etter at det så ut som magen krøllet seg under et TV-intervju.

Hendelsen fikk massiv medieoppmerksomhet over hele verden. En PR-ansvarlig benektet ryktene, men Beyoncé har ikke kommentert ryktene før nå.

- Noen ting er så hinsides at det ikke påvirker meg. Jeg tar det rolig, det er så dumt, sier sangeren i et TV-intervju med ABC 20/20.

Selv om Beyoncé tar ryktene med ro, forteller hun at moren Tina Knowles raste over spekulasjonene.

- Hun vil ikke at noen skal snakke om barnebarnet hennes, så jeg måtte roe henne ned.

Barnet var først ventet i februar, men ny informasjon skal ha det til at stjernen føder allerede før nyttår. 30-åringen er hemmelighetsfull, men forteller at hun er utrolig spent før fødselen.

- Jeg gleder meg sånn til å holde barnet mitt! Det beste er å vite at jeg ennå ikke har møtt favorittpersonen min, det er spennende, sier hun.

Den vordende moren forteller at sterke følelser også er i sving hos ektemannen Jay Z. 

- Du kan gange min glede, så skjønner du hva han føler, sier Beyoncé.

Sangstjernen har ennå ikke avslørt barnets kjønn, men ifølge tidligere «Destiny’s Child»-kollega Kelly Rowland venter Beyoncé og Jay Z en liten jente.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her fryktet hun at hun skulle røpe graviditeten 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer