Endelig kom Kims babynyhet

Reality-stjernen KIm Kardashian har prøvd å bli gravid igjen i lang tid, og nå kan hun juble av babylykke.

GRÅTER AV BABYLYKKE: Reality-stjernen Kim Kardashian avslørte, som seg hør og bør, sin nye graviditet i «Keeping Up With The Kardashians». Her i en annen scene fra episoden, der hun er sammen med halvsøsteren Kylie (i bakgrunnen) etter en nesten-ulykke med bilen under en skiferie i Montana. Foto: NTB Scanpix
GRÅTER AV BABYLYKKE: Reality-stjernen Kim Kardashian avslørte, som seg hør og bør, sin nye graviditet i «Keeping Up With The Kardashians». Her i en annen scene fra episoden, der hun er sammen med halvsøsteren Kylie (i bakgrunnen) etter en nesten-ulykke med bilen under en skiferie i Montana. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Om knappe to uker har Kim Kardashian (34) og Kanye Wests (37) førstefødte, North West, toårsdag.

Nå kan stjerneparets lille datter også feire at hun skal bli storesøster, etter at det søndag ble kjent at Kim er gravid igjen.

Ifølge People ble babynyheten sluppet i en teaser på slutten av søndagens «Keeping Up With The Kardashians»-episode, og TV-kanalen E! twitret en gratulasjon kort tid etterpå.

I teaseren er det Kims yngre søster, Khloé Kardashian (30), som den vordende tobarnsmoren betror seg til. «Jeg fikk nettopp resultatene av blodprøven min, og jeg er gravid!» jubler 34-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

ELSKER FAMILIELIVET: Kim Kardashian, Kanye West og datteren North West sammen på flyplassen i Los Angeles i starten av april.  Foto: wenn.com
ELSKER FAMILIELIVET: Kim Kardashian, Kanye West og datteren North West sammen på flyplassen i Los Angeles i starten av april. Foto: wenn.com Vis mer

Desperate etter barn

Graviditeten er utvilsomt en svært gledelig nyhet for ekteparet Kim og Kanye. Den flotte TV-stjernen har aldri lagt skjul på at hun desperat har ønsket seg familieforøkelse, men en ny graviditet har latt vente på seg.

I mars avslørte Kim at legene hadde gitt henne og Kanye beskjed om å ha mindre sex, etter at paret hadde prøvd å bli gravide igjen i over åtte måneder.

- Å si at de prøver å få barn vil være en underdrivelse. Kanye har bestemt seg for å gjøre Kim gravid, umiddelbart. Kanye har en stor drøm: Han vil gi Kim en baby på hennes 35 års dag. Dermed vil han gjøre henne gravid før januar, slik at hun føder rundt bursdagen sin, fortalte en kilde til HollywoodLife.com ved juletider.

Allerede i midten av mai begynte graviditetsryktene å svirre, og en kilde hevdet overfor OK! Magazine at Kim da hadde passert 12-ukersmerket.

Hvor langt Kim Kardashian nå er på vei, er foreløpig ikke bekreftet. TV-stjernen fyller 35 år den 21. oktober, altså om cirka fire og en halv måned. Om North Wests lillesøster eller lillebror kommer til verden innen den tid, gjenstår å se.

BLIR TOBARNSMOR: Lille North West skal få en liten bror eller søster i løpet av 2015. Her er hun og mamma Kim avbildet sammen i Los Angeles forrige uke, på vei til ballettundervisning.  Foto: Broadimage
BLIR TOBARNSMOR: Lille North West skal få en liten bror eller søster i løpet av 2015. Her er hun og mamma Kim avbildet sammen i Los Angeles forrige uke, på vei til ballettundervisning. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Først etter to fødsler ble hun fornøyd med kroppen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer