Endelig kom Justin på scenen

Møtt av gråt og hyl fra Operataket.

HYLENDE FANS: Justin Bieber skapte kaos på Operaen.  Foto: NTB scanpix
HYLENDE FANS: Justin Bieber skapte kaos på Operaen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 5000 mennesker hadde møtt opp på Operataket og ytterligere rundt 20.000 personer skal ha vært i området da Justin Bieber (18) endelig kom på scenen i 20.45-tiden onsdag kveld.

Dermed fikk fansen endelig høre tenåringsidolet synge, nesten en time før planlagt. I 21.15-tiden var konserten over.

SE VIDEO AV KAOSET SETT FRA LUFTEN HER

Dermed var to hysteriske dager i Oslo over. 

  Flere hundre fans hadde møtt opp på Gardermoen da superstjernen ankom Oslo tirsdag. De fremmøtte ble imidlertid skuffet da den kanadiske stjernen ble hentet av to sorte biler på rullebanen, og kjørt direkte til hotellet.

Utenfor hotellet har det vært elleville syngende fans helt siden stjernen ankom, og tirsdag kveld viste han seg på terrassen. Bieber vinket og hilste på fansen, og mange av dem begynte å gråte.

Onsdag gjestet superstjernen Nationaltheatret, der han deltok i en topphemmelig TV-innspilling med Fredrik Skavlan, før han løp over gaten og spiste lunsj på restauranten Annen Etage.

Bieber overrasket to jenter med en klem da de tilfeldigvis befant seg på gaten utenfor restauranten.

Onsdag kveld holdt han gratiskonsert på Operaen i Oslo, og allerede mange timer før konsertstart var området fylt opp av ivrige fans. Og det gikk så langt at politiet måtte be stjernen fremskynne konserten fra klokka 21.30.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Bieber overrasket fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer