- Endelig kom gutten vår til verden

Alejandro Fuentes er blitt pappa.

BLE FORELDRE: Alejandro Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt Fuentes er blitt foreldre for første gang. De to giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Alejandro Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt Fuentes er blitt foreldre for første gang. De to giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Årets påskefeiring ble nok ekstra spesiell for artist Alejandro Fuentes (28) og hans flotte kone Christina Kobbeltvedt Fuentes (27) ettersom de to denne uken ble foreldre til en liten gutt. 

Den stolte, nybakte faren annonserte selv den gledelige nyheten på sin Instagram-profil, hvor han skjærtorsdag la ut et bilde av seg selv med den lille bylten i armen.

«Endelig kom gutten vår til verden», skriver han til bildet. 

Fuentes ble kjent da han deltok i TV 2-programmet «Idol» i 2005, side om side med blant andre Tone Damli (27) og Eva Weel Skram (30). Både Eva og Tone er foreldre til hvert sitt barn, og har nok et og annet tips de kan komme med til artistkollegaen sin.

- Det er veldig befriende å være gift

Alejandro og Christina giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014, etter å ha vært et par i hele syv år.

Saken fortsetter under bildet

Til Seoghør.no sa han kort tid etter bryllupet at han elsket den nye ektemann-tilværelsen, og at han så fram til å stifte egen familie en gang i fremtiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer