KJÆRLIG MOR: Motedesigneren, TV-stjernen og stylisten er en travel karrierekvinne, med avbildes stadig i lek og på ærender med sønnen sin. Her er hun og Skyler sammen på shopping i Malibu i juli, hun med en dekorativ blomst plukket av toåringen. Foto: FameFlynet
KJÆRLIG MOR: Motedesigneren, TV-stjernen og stylisten er en travel karrierekvinne, med avbildes stadig i lek og på ærender med sønnen sin. Her er hun og Skyler sammen på shopping i Malibu i juli, hun med en dekorativ blomst plukket av toåringen. Foto: FameFlynetVis mer

Endelig kom bekreftelsen

- Før motesesongens kaos begynner, vil vi offisielt bekrefte at vi venter et barn til, sier Rachel Zoe.

SEOGHØR.NO: Over to måneder etter at amerikanske medier meldte at motedesigner Rachel Zoe (42) var gravid, bekrefter stjernestylisten selv endelig graviditeten.

Tirsdag publiserte nemlig Zoe, som fra før av har sønnen Skyler (2) med ektemannen Rodger Berman, et personlig innlegg på hjemmesiden sin.

«Før vi begir oss ut i motesesongens kaos, ville vi sette av et øyeblikk til å OFFISIELT bekrefte at vi venter et barn til. Vi er overbegeistret over at Skyler skal få et søsken og for at vi skal bli forelsket enda en gang. Vi føler oss utrolig velsignet», skriver hun åpenhjertig i innlegget.

Før lille Skyler kom til verden våren 2011, skal stjerneparet - som feiret sin 22. bryllupsdag forrige uke, i lang tid ha forsøkt å bli gravide.

Og den gledelige nyheten om at de igjen venter barn, bekreftet Zoe to dager etter sin 42-årsdag.

LES OGSÅ: Se, så like de er!