VENTER BARN: I oktober blir ekteparet J.P. Rosenbaum og Ashley Hebert foreldre for første gang.  Foto: insight media/All Over Press
VENTER BARN: I oktober blir ekteparet J.P. Rosenbaum og Ashley Hebert foreldre for første gang. Foto: insight media/All Over PressVis mer

- Endelig kan vi avsløre hemmeligheten

«Ungkarskvinnen»-paret er i lykkerus over babynyheten.

SEOGHØR.NO: I desember 2012 giftet Ashley Hebert (29) seg med «Ungkarskvinnen»-frieren J.P. Rosenbaum (37) etter at han fridde til henne med en ring verdt 320.000 kr året før.

Nå venter paret sitt første barn sammen.

- Jeg er litt nervøs, men vi gleder oss veldig. Jeg har ønsket meg barn en stund, forteller Hebert til In Touch magazine - samtidig som hun viser frem babymagen på bladets forside.

Paret, som forelsket seg under den syvende sesongen av den amerikanske realityserien, er tre måneder på vei, og har termin i oktober.

- Det er deilig at vi ikke trenger å holde dette hemmelig lenger. Vi gleder oss enormt, legger den vordende faren til.

Det var under bryllupet til «Ungkaren»-paret Sean Lowe (30) og Catherine Giudici (27) i januar at duoen fant ut at de ventet barn.

- Det var da vi offisielt oppdaget det og det måtte selvfølgelig være i et «Ungkaren»-bryllup, sier Rosenbaum til bladet, ifølge RadarOnline.com.

LES OGSÅ: Stacy Keibler la ut bolle i ovnen