NORGES HÅP: Maria Haukaas Storeng representerer Norge i Melodi Grand Prix i Beograd i mai. Foto: NRK
NORGES HÅP: Maria Haukaas Storeng representerer Norge i Melodi Grand Prix i Beograd i mai. Foto: NRKVis mer

Endelig kan Norge vinne igjen!

Maria Haukaas Storeng er blant favorittene til å vinne årets Melodi Grand Prix.

SEHER.NO: I februar i år vant Maria Haukaas Storeng (28) den norske Melodi Grand Prix-finalen med sangen "Hold on be strong" skrevet av Mira Craig (25). 

Maria er dermed Norges representant i den internasjonale konkurransen Eurovision Song Contest 2008.

Årets Melodi Grand Prix holdes i Beograd i Serbia 24. mai, og for første gang i Grand Prix-historien skal det holdes to semifinaler. Her må 38 land kjempe om å kvalifisere seg for å komme videre til selve finalen - for kun 25 land får nemlig delta.

Likevel ser det allerede ganske lyst ut for den tidligere Idol-deltakeren. Fansen har nemlig plassert henne på en 2. plass på pallen, ifølge esctoday.com.

Det er kun Sveits de tror har en bedre sjanse til å stikke avgårde med seieren enn Norge.

- Det er jo første gang jeg er med i Grand Prix, så det var gøy å høre. Jeg håper selvfølgelig det kan ha en betydning for resultatet i Beograd, men det er vanskelig å vite, sier Maria til Seher.no.

- Man vet aldri om de menneskene som har stemt der faktisk kommer til å se på showet og stemme når det virkelig gjelder også. Men man kan jo håpe, legger hun til.

Spilleselskapet Betsafe har også stor tro på at jenta fra nord kan få en finaleplass.

Dersom du spiller på at Maria når årets finale, får du tilbake 1,70 ganger innsatsen. En finale uten Norge representert gir 1,90 ganger innsatsen.

I fjor måtte den norske deltakeren Guri Schanke se finalen fra tilskuerplass etter å ha kommet langt nede på resultatlista i semifinalen.

LES HER: Maria pepres med porno