- Endelig kan jeg drikke så ofte jeg vil

Leah Remini satte ikke pris på Scientologikirkens strenge alkoholregler.

PÅ EGNE BEN: TV-stjernen Leah Remini har vært gjennom et tøft år etter at hun brøt med Scientologikirken og mistet en rekke av sine nærmeste venner. Foto: CL / Splash News/ All Over Press
PÅ EGNE BEN: TV-stjernen Leah Remini har vært gjennom et tøft år etter at hun brøt med Scientologikirken og mistet en rekke av sine nærmeste venner. Foto: CL / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juli i fjor ble det kjent at Hollywood-stjernen Leah Remini (44) brøt med den omdiskuterte Scientologikirken etter å ha vært en fast tilhenger i over 30 år.

Remini forlot kirken etter å ha blitt utsatt for en rekke tøffe avhør for å ha tvilt på David Miscaviges lederegenskaper. Miscavige er leder for kirken og har blant annet et nært vennskap med to av de mest profilerte scientologene, Tom Cruise og John Travolta.

Etter at «Kongen av Queens»-stjernen meldte seg ut fikk hun god støtte av mennesker rundt seg, noe hun satte enormt pris på.

- Jeg er veldig takknemlig for den overveldende positive responsen jeg har fått fra media, mine kollegaer og fans over hele verden. Jeg er veldig takknemlig for all støtten, fortalte skuespilleren til People.

GOD STØTTE: Leah giftet seg med musikeren Angelo Pagán i 2003, og sammen har de datteren Sofia (10). Foto: Amanda Parks / Splash News/ All Over Press
GOD STØTTE: Leah giftet seg med musikeren Angelo Pagán i 2003, og sammen har de datteren Sofia (10). Foto: Amanda Parks / Splash News/ All Over Press Vis mer

Nå avslører Remini at en av tingene hun setter mest pris på etter at hun forlot kirken, er å kunne nyte alkohol når enn hun måtte ønske.

Scientologikirken har nemlig en obligatorisk regel som forbyr inntak av alkohol 24 timer før de religiøse tjenestene som kalles auditering og trening.

- Den verste delen med å være medlem var at jeg ikke kunne drikke annenhver dag, og den beste delen med å melde seg ut er at nå kan jeg drikke annenhver dag, fortalte hun på TV-programmet «Watch What Happens» onsdag, ifølge Contactmusic.com.

Måtte bryte med alle vennene

Men TV-stjernen innrømmer at det har vært hardt å vende seg til livet etter at hun forlot den religiøse oragnisasjonen, som blant annet tvang henne til å kutte kontakten med alle vennene som fremdeles er medlem.

- Jeg går gjennom kontaktene mine i telefonlisten, og så kommer jeg på: «Å, denne personen kan jeg ikke ringe til lenger». Vi har gått gjennom en tid med sorg over tapet av vennene våre, men i dag er vi også takknemlige for det vi har. En flott familie og fremdeles mange gode venner, fortalte hun da hun gjestet «Good Morning America».

LES OGSÅ: Leah Remini mistet lillesøsteren i kreft

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer