<strong>STRANDKOS:</strong> Halle Berry og datteren Nahla (3) koste seg på stranden i Malibu, California.  Foto: All Over Press
STRANDKOS: Halle Berry og datteren Nahla (3) koste seg på stranden i Malibu, California. Foto: All Over Press Vis mer

Endelig kan hun smile igjen

Halle Berry koste seg med datteren i sommersola.

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Halle Berry og datteren på strandtur nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tidligere i år ble det kjent at skuespillerinnen Halle Berry (44) og ekskjæresten, den kanadiske modellen Gabriel Aubry (35), fikk delt omsorg for datteren Nahla (3) etter en bitter strid i retten. 

- Vi vet begge to at et barn trenger begge sine foreldre, så det handlet aldri om hvem av oss som skulle ha omsorgsretten. Men noen ganger trenger et par å få hjelp utenfra, i vårt tilfelle fra en rett og en dommer, til å bli enig om detaljene, fortalte Berry tidligere i år til nettstedet Celebritybabyscoop.

Nå har «Monster's Ball»-stjernen lagt stridigheten bak seg og nyter late dager i sommersolen med den lille datteren - som har vokst seg til å bli en skjønn frøken.

Og etter den muntre stemningen mellom de to, er det ingen tvil om at Nahla er en skikkelig mamma-jente!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer