PÅ PREMIERE: Etter tre dager utenfor rampelyset, dukket Tone Damli Aaberge opp på premieren på Sturla Berg Johansens nye show "Damenes aften" onsdag. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
PÅ PREMIERE: Etter tre dager utenfor rampelyset, dukket Tone Damli Aaberge opp på premieren på Sturla Berg Johansens nye show "Damenes aften" onsdag. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

Endelig kan hun puste ut

- Jeg har aldri vært så sliten i mitt liv, innrømmer Tone Damli Aaberge.

SEHER.NO: - Da jeg våknet søndagen var jeg helt matt. Søndag og mandag var verst. Jeg tror faktisk aldri at jeg har vært så sliten i hele mitt liv, sier Tone Damli Aaberge.

Lørdag havnet Sogndals-skjønnheten på en andreplass i Melodi Grand Prix, og søndag var første dag på lenge hun ikke hadde avtaler på kalenderen.

- Jeg våknet opp søndag og tenkte bare: "Oi! Jeg er sliten!", sier hun i det Seher.no møter henne på premieren til Sturla Berg Johansens nye show "Damenes aften" på Chat Noir i hovedstaden.

- Nå slipper jeg i hvert fall å være livredd for å bli syk. Det vil en jo ikke bli i Melodi Grand Prix! Det har vært veldig, veldig travelt i det siste, men jeg ville selvsagt ikke vært foruten den fantastiske opplevelsen, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tone vil erobre USA