PREMIERE: Det kunne gått verre så jeg ler av det nå i hvert fall, sier Eli til Seher.no om da hun kjørte ned slottstrappa for åtte år siden. Her under premierefesten på "Zebra Grand Prix" tirsdag.  Foto: Stella Pictures
PREMIERE: Det kunne gått verre så jeg ler av det nå i hvert fall, sier Eli til Seher.no om da hun kjørte ned slottstrappa for åtte år siden. Her under premierefesten på "Zebra Grand Prix" tirsdag. Foto: Stella PicturesVis mer

Endelig kan hun le av det

Men jeg håper ikke folk vil huske meg for bare det, sier Eli Hagen...

Se videointervju med Eli Hagen nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag var det premiere på andre sesong av rally-programmet "Zebra Grand Prix" på TV 2 Zebra, der kjendiser får kjøre om kapp - så fort de vil. For artist Mira Craig resulterte deltagelsen i en voldsom kollisjon, men for Eli Hagen ble det å sitte bak rattet i programmet neppe hennes verste bilopplevelse.

- Det var slottstrappa, det er nok min verste bilopplevelse, sier Eli Hagen til Seher.no.

Det var 15. november 2001 at Eli Hagen så feil i mørket og kjørte rett ned de 17 trappetrinnene foran Slottet etter at hun hadde levert ektemannen Carl til Slottsmiddag.

- Jeg følte meg utrolig dum. Det var en flause. Og så rett foran pressen. Jeg håper ikke jeg gjør noe tilsvarende igjen, sa hun til Nettavisen den gang. Etterpå kjørte Eli rett hjem, låste dørene og dro ut telefonkontakten. Nå, åtte år senere kan hun endelig le av den pinlige hendelsen.

- Jeg tror ikke folk glemmer det, jeg tror jeg blir huska for det. Men det er ikke noe å gjøre med. Det kunne gått verre så jeg ler av det nå i hvert fall, sier Eli til Seher.no under premierefesten på "Zebra Grand Prix".

1. oktober i år sluttet Eli Hagen i sin jobb som partisekeretær på Stortinget. Nå bruker hun tiden på å nyte dagene akkurat som hun vil, blant annet ved å være en av programlederne i "Studio 5" på FEM. Og med et langt politisk liv, en suksessfull selvbiografi og Tv-jobb bak seg håper Eli at det ikke bare er episoden med slottstrappa som blir stående igjen.

- Jeg bare håper at det ikke er det jeg blir huska for, at jeg kjørte ned slottstrappa. Men det gikk jo i alle fall bra, så jeg kan leve med det, sier fru Hagen til Seher.no.

Nå vil TV-seerne kanskje huske Eli også for andre prestasjoner bak rattet - med deltagelsen i "Zebra Grand Prix", en opplevelse Eli satte stor pris på.

- Det var kjempemorsomt. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få lov å kjøre så fort bil som jeg fikk lov til her, så det var kjempegøy, sier Eli Hagen til Seher.no.

"Zebra Grand Prix" ser du onsdager klokka 20 på TV 2 Zebra.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Her går det skikkelig galt

Se videointervju med Eli Hagen her:

[obj:media:8112]