TIL NORGE: Den 1.november på Sentrum Scene i Oslo, kan du oppleve en konsert med verdensstjernene Nico og Vinz.  Foto: CPA, PacificCoastNews/All Over P
TIL NORGE: Den 1.november på Sentrum Scene i Oslo, kan du oppleve en konsert med verdensstjernene Nico og Vinz. Foto: CPA, PacificCoastNews/All Over PVis mer

Endelig kan du se Nico & Vinz i Norge

USA-yndlingene setter opp eksklusiv konsert på Sentrum Scene i Oslo.

SEOGHØR.NO: Stjerneduoen Nico & Vinz fortalte nylig at de er blitt såpass populære, at de fotfølges av paparazziene i New York. De herjer hitlister verden over med låten «Am I Wrong», men har satt Norge som førsteprioritet.

Tirsdag lanserte de for første gang singelen «When The Day Comes», på den norske radiokanalen NRJ.

Nå er det endelig klart at hit-maskinene skal holde konsert i Norge, og billettene er allerede til salgs.

KJEKKE: Nico og Vinz har blitt et hett navn i utlandet.  Foto: ?? Tony Nelson / Retna, Ltd./All
KJEKKE: Nico og Vinz har blitt et hett navn i utlandet. Foto: ?? Tony Nelson / Retna, Ltd./All Vis mer

- I et travelt 2014 har Nico & Vinz bestemt seg for å sette av tid til fansen i hjemlandet, og setter opp en eksklusiv konsert på Sentrum Scene 1. november, står det i en pressemelding fra Atomic soul.

De norske gutta har fått en sommer de sent vil glemme, og det ser ikke ut til å roe seg med det første. De har opptrådt på store amerikanske talkshows som Ellen og Jimmy Fallon, og har til og med fått seg en «stalker» i New York.

-Vi ble satt ut

Duoen husker spesielt godt en paparazzi fra sladrenettstedet TMZ.

STILIGE: Nico og Vinz får skryt for sin motesans.  Foto: FameFlynet Norway
STILIGE: Nico og Vinz får skryt for sin motesans. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Vi ble veldig satt ut, for han kom sprintende mot oss. Han kom med sånne raske briller, og vi ble egentlig litt brydd. Han presset kameraet opp i ansiktet vårt. Men vi måtte bare spille med. Vi hadde flykta fra samme karen to dager før, da løp han etter oss og vi flykta inn i en bil. Så kom han igjen to dager senere, og da snakket vi med han. Det  var litt rart, ass, men også veldig gøy.«Am I Wrong»-stjernene har blitt et hett navn for paparazziene i New York, og innrømmer at det føles veldig bra.

- Vi har fått en stalker, det er jo det vi jobber for. Hvis du ikke har dem, så er det noe galt. Men vi forstår stjernene i USA som er lei det. Vi vet at i New York er det verre enn LA. Man kan se tendensene til hvorfor stjernene blir litt lei.

LES OGSÅ: Norske artister erobrer Europa

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.