<strong>NYTT HJEM:</strong> For 18 måneder siden kjøpte Jennifer Aniston denne drømmeboligen i Bel-Air for 124 millioner kroner. Nå er oppussingen endelig ferdig. Foto: All Over Press
NYTT HJEM: For 18 måneder siden kjøpte Jennifer Aniston denne drømmeboligen i Bel-Air for 124 millioner kroner. Nå er oppussingen endelig ferdig. Foto: All Over Press Vis mer

Endelig kan de flytte inn i million-mansion

Jennifer Aniston og forloveden er på flyttefot.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (44) og skuespiller-forloveden Justin Theroux (41) er i disse dager på flyttefot ettersom deres million-bolig i det celebre Bel-Air-nabolaget endelig er ferdig.

Jennifer kjøpte huset for 18 måneder siden til 124 millioner kroner - rundt 18 millioner kroner under takst, skriver HelloMagazine.

Boligen inneholder blant annet et stort svømmebasseng, egen vingård, separate gjestehus, vinkjeller og kinorom, og er på hele 790 kvadratmeter, ifølge Huffington Post.

I august i fjor forlovet paret seg, og det har den siste tiden blitt spekulert i om bryllupet blir å finne sted på sensommeren - så fort paret har fått flyttet inn i deres nye hjem.
 
Justin og Jennifer blir nabo med skuespillerkollegene Nicholas Cage (49) og Lauren Bacall (88), samt Playboy-kongen Hugh Hefner (87).

Mens oppussingen har foregått har paret leid et lite hus i Hollywood Hills.

LES OGSÅ: Toralv Maurstad fikk tilbake lappen etter politi-fadese
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer